Bir okurumdan aldığım ileti bu cümle ile başlıyor ve MHP yönetiminin başarılı çalışmalarının baltalanmaya çalışıldığını,rekabet ve makam hırsı nedeniyle iyi bir yönetim sergileyen Edirne Teşkilatlarının karalanmaya ve Genel Merkez nezninde kötü gösterilmeye çalışıldığını ifade ederek, "Buna düzenin tekerine çomak sokmak" denir hocam demiş.

Aslında geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Zakir Tercan'ın yazmış olduğu ve aşağıda sizler için paylaştığım yazının içeriğide de bu konuda olumsuz çalışmaların ve karalamaların mevcudiyeti dile getirilmişti.

Okuduğumda çok anlam verememiştim ama bana bu çomak sokma darbımeselini hatırlatan ileti gönderilince MHP'nin mevcut yönetimine karşı bir tavır sergilendiğini tahmin ettim.

Siyasette Parti içi mücadeleler her zaman vardır ve olacaktır da ama bu mücadelede doğruları ve gerçekleri yok saymak etik olmaz.

Bana göre de şu anda MHP Edirne Teşkilatı olması gerektiği şekilde çalışıyor ve Partisini büyütmek adına iyi bir mücadele örneği sergiliyor.

Teşkilat seçimleri sürecinde elbette adaylar birbirini geçebilmek adına değişik stratejiler uygularlar.

Ama bana göre Partinin görüş düşünce ve uygulamalarını zedelemekten sakınarak yapılırsa makpul olur tabii ki...

Kaldı ki;şu anda böyle bir durumda söz konusu değil.

O halde okurumun dediği gibi "Düzenin tekerine çomak sokmanın ne anlamı var?

İşte Başkan Tercan'ın biraz ağır ifadelerin yer aldığı yazısı;

"MHP'YI BOLMEK VE PARCALAMAK ISEYENLERIN ALAYI IT SURUSUDUR...

Hz.Hamza'nın anlam dolusu sozleri ile yazıma baslamak istiyorum: "Beni dusmanımın kotulugu¨ degil, dostumun sinsiligi korkutur."

Ne kadar dogru...

MHP'yi bitirmek icin, yok etmek icin gayret sarf edenler bana gore serefsizdir, kallestir, kahpedir, duzenbazdır, dalkavuktur, daltondur,sarlatandır.

Bunların alayı korkak ve yavusaktır. Cunku; sinsice, tilkice, kurnazca hareket eden korkaklardır. Bunlar yigitce, mertce mucadele etmezler fitne ureterek, dedi kodu yaparak, vur kac¸ taktigi uygulayan yureksiz, vefasız, nankor tiplerdir. Kallesce pusu kurarlar, kahpece vurup kacarlar.

MHP'yi bolup parçalamak isteyen ne kadar sutu¨ ve kanı bozuk varsa bir araya toplanmış MHP'ye, Lider Devlet Bahceliye, MHP'yi savunanlara saldırıyorlar ve iftira atıyorlar. Bunların alayı it surusudur.

Dune kadar golgemizde yasayanlar, yanımızda hayat bulanlar, sırtımıza binenler, omuzlarımızda yukselenler utanmadan arlanmadan arkamızdan futursuzca konusuyorlar. Cunku¨ sırtımızda yuk olanları sırtımızdan kaldırıp attıgımız icin arkalarına bakmadan kacmaya basladılar.

Ayakta kalmak icin cırpınıyorlar, onun bunun dalına sarılıyorlar, yalandan gorunmek icin senaryo yazıyorlar ve figuranlık yapıyorlar. Hala simdi yine aynısını yapıyorlar.

Bu serefsiz korkakların alayı uzerimize gelse ne yazar ki!... Hic¸bir sey farketmez.. Bunlardan adam olmaz.. Bunlardan olsa olsa gece karanlıgˆında, kahpe pusularda it surusu olur.

Kendime soz veriyorum artık kimseye hak ettiginden fazla deger vermeyecegim!.. Yanımda guvendigim zaman pisman etmeyen, deger verdigim zaman degismeyen insanlar olsun yeter.

Zakir Tercan

MHP Edirne il Baskanı"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.