130 m² mesken satışa çıktı

Edirne'de 130 m² mesken icra yoluyla satılacak.

130 m² mesken satışa çıktı

Edirne'de 130 m² mesken icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Temmuz 2022 Cuma 16:00
130 m² mesken satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Bahse konu taşınmaz Edirne Şehir Merkezinin Kuzeybatısında yer alan Yıldırım mahallesinde konumlu olup , şehir merkezinin kuzeybatısında merkeze 4 km mesafede yer almaktadır. Taşınmaz şehir merkezine ve sosyal donatı alanlarına uzak konumdadır. Taşınmazın yakın çevresinde Yeniimaret mezarlığı . Ulaşım şehir içi minibüsler ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
Tapu Kayıtlarında Arsa olarak kayıtlı olan taşınmazınyerinde yapılan incelemelerinde ; parsel üzerinde yaklaşık, 65 m2 taban oturumlu ,2 katlı yığma tuğla malzemeden3 A yapı sınıfında inşa edilmişkonut olarak kullanılanyapı bulunmaktadır. Yerine yapılan incelemelerde taşınmazın bakımsız durumda olduğu ve iç ve dış mahallinde tadilat ihtiyacı bulunduğu gözlemlenmiştir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.