633 m² depolu işyeri satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa' da 633 m² depolu işyeri icra yoluyla satılacak.

633 m² depolu işyeri satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa' da 633 m² depolu işyeri icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Mayıs 2022 Cuma 16:24
633 m² depolu işyeri satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,Taşınmaz Hürriyet Mahallesi Müjgan Kalelioğlu caddesinde,15 metre genişliğinde imar yoluna cephelidir. Kuş uçuşu Sahile 600, şehir merkezine 3000 metre,Tekirdağ-İstanbul duble yola 350 metre,mesafesindedir .Okulların ve resmi kurumların bulunduğu bölgededir.300 metre mesafede Tapu ve Kadastro ,Çevre şehircilik,Vergi Dairesi ,Defterdarlık kurumları ,700 metre mesafede İl Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü (inşaat halinde),400 metre mesafede Özel Yaşam Hastahanesi vardır.Tercih edilen veorta seviyenin üzerinde kesimin bulunduğu bir bölgededir.Ayrık nizam 5 katlı konut alanında kalmaktadır. Ulaşım çok kolaydır.Sitenin A Blok zemin katında Migros AVM bulunmaktadır.Her türlü belediye hizmetlerinden yaralanmaktadır.

Taşınmaz Belediye sınırları içinde ve konut alanında kalmakta olup Hürriyet Mahallesi 5 katlı ve doğalgazlı,Havuzlu , site alanıne sahip olup,doğu ve kuzey yönlerinecephesi vardır.Site içinde, elit bir kesimin bulunduğu bölgede, tüm alışveriş merkezlerine Yaşam hastahanesineyakın olmasıolumlu yönü, Bağımsız bölümün zemininin kaplanmamış olması, tavanlarının sıva halinde boyasız olması olumsuz yönleridir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.