AKSAL” BEN KADINLARIN SESİ OLACAĞIM”

AK Parti  Edirne milletvekili aday adayı Fatma Aksal parlamentoya gittiğinde  kadınların sesi olacağını belirtti.

AKSAL” BEN KADINLARIN SESİ OLACAĞIM”

AK Parti  Edirne milletvekili aday adayı Fatma Aksal parlamentoya gittiğinde  kadınların sesi olacağını belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:30
AKSAL” BEN KADINLARIN SESİ OLACAĞIM”

Aksal aday adaylığı ile ilgili olarak şunları söyledi,”  Adaylığım  konusunda ülkemiz açısından hayırlı neyse o olsun istiyorum. Ülkemizde önümüzdeki süreç çok önemli yeni bir sistem Cumhurbaşkanlığı Sistemi geliyor. bu arada yeni yönetimde parlamentomuz da çok önem taşıyor. Hatta diyebilirim ki eskiye oranla daha da önemli” dedi

 DÜNYA NÜFUSUNUN YARISI KADINLARDAN OLUŞUYOR

Dünya nüfusunun yarısını kadınların oluşturduğunu belirten Aksal; “Kadının olmadığı bir yerde başarılı  olmak mümkün değildir. Kadınsız yerlerde düzen de sağlanamıyor.Bu her alanda bilimde teknolojide  yaşamın her alanında olduğu gibi siyasette de kadınlarımız layık olduğu yeri almalı.Kadınlar ve gençler bizim en büyük gücümüz onlara güvenimiz sonsuz. Kadınların istihdam oranı %40 seviyesinde bizim kullanabileceğimiz büyük gücümüz var. Her alanda olduğu gibi parlamentoda  daha fazla kadınımız olursa,  ülkemiz demokrasisi açısından yararlı olacaktır. Bu ülkemizin gelişmesine katkı yapacaktır.

Edirne’de kadınlarımızın siyasete ilgisi çok yüksek. Bunu her alanda görüyoruz. Özellikle Edirne’den bir kadın milletvekili olmalı. Bu arada kadınlarımızın siyasetin her kademesinde yer almalarını öneriyorum. Kadınlarımız yerel siyasetti belediye ve il genel meclislerinde, sendikalarda, demokratik kitle örgütlerinde odalarda daha çok sayıda temsil edilmeli. Sanırım önümüzdeki dönemde kadınlarımız her alanda daha etkili olacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.