ARSLAN MAZBATASINI ALDI

31 Mart Yerel Seçimlerinde Lalapaşa Belediye Başkanı olarak seçilen İsmail Arslan Edirne Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

ARSLAN MAZBATASINI ALDI

31 Mart Yerel Seçimlerinde Lalapaşa Belediye Başkanı olarak seçilen İsmail Arslan Edirne Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Nisan 2019 Cuma 08:17
ARSLAN MAZBATASINI ALDI

31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı olarak gösterilen İsmail Arslan seçimi 461 oy alarak kazanmıştı. Dün Edirne Adliyesi’nde düzenlenen törenle Lalapaşa’nın yeni Belediye Başkanı İsmail Arslan, belediye meclis üyeleri Hikmet İsmail Mert, Nuri Acar, Özgür Kuşcu, Nazif, Çetin Kuruoğlu, Halim Zaman, Şengül Aydemir, Ersin Dirican, Remzi Uzun, il genel meclis üyeleri Secaatin Uyur ve Halil Akdağ mazbatalarını aldılar. AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın da katılım gösterdiği törende; belediye başkanı ve meclis üyelerine mazbatalarını, 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi 2’nci Heyet Başkanı Lalapaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erbağ Ergün Kırca takdim etti. 

ARSLAN: “TOKİ VE DOĞALGAZ PROJELERİ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan, mazbata töreninde yaptığı konuşmada,  “Halkımız tarafından Lalapaşa Belediye Başkanı olarak seçildik. Bugün de mazbatamızı aldık. Kısmet olursa öğlenden sonra görevimize başlayacağız. Lalapaşa halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Lalapaşa’ya en iyi şekilde hizmet etmek için bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. TOKİ Konutları ve doğalgaz konusu öncelikli projelerimiz olacak. Ardından Havuzbaşı olarak nitelendirdiğimiz restoranın düzenleyerek tekrar hizmete açılmasını sağlayacağız.” dedi.

AKSAL: “ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ise, “Yerel seçimler bitti. Bugün de Lalapaşa Belediye Başkanımız, belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyelerimiz mazbatalarını aldılar. Hayırlı olmasını diliyorum. Hepimizin amacı bölgemize hizmet etmek. Hepimiz bunun mücadelesini veriyoruz. İYİ Parti ve MHP’den giren belediye meclis üyelerimiz de var. Onları da tebrik ediyorum. Seçim zamanı mücadelemiz vardı. Seçimler bitti. Artık çalışma zamanı. Hangi partiden seçilmiş olursa olsun tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yerel yönetimlerde kadın sayısını arttırmamız gerekiyor. Lalapaşa belediye meclis üyesi olarak Şengül Hanım var. Maalesef Türkiye genelinde kadınlar siyasette yeterince yok. Edirne o anlamda biraz şanslı. 1 tane kadın Milletvekilleri var.  Yerelde de çok fazla görmek isterdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyeleri aldığımız yerlerde kadın belediye başkan yardımcıları konusunda bir arzusu var. Başkanımıza da buradan söylemiş olalım. İnşallah yavaş yavaş yerel siyasette de kadınlarımızın sayısını arttıracağız. Hizmet yerelde başlıyor. İnsana dokunmak için yerelden başlamak gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.