“BU KULÜP TRAKYANIN FUTBOLCU FABRİKASI OLACAK”

Edirne’de futbol hayatına yeni başlayan 1914 EDİRNEGÜCÜSPOR hakkında konuşan kulüp başkanı Efe Aktuğ, “Bu kulüp bir eğitim yuvası, profesyonel futbolculuk mesleği yeri ve Trakya’nın futbolcu fabrikası olacaktır.” Dedi.

“BU KULÜP TRAKYANIN FUTBOLCU FABRİKASI OLACAK”

Edirne’de futbol hayatına yeni başlayan 1914 EDİRNEGÜCÜSPOR hakkında konuşan kulüp başkanı Efe Aktuğ, “Bu kulüp bir eğitim yuvası, profesyonel futbolculuk mesleği yeri ve Trakya’nın futbolcu fabrikası olacaktır.” Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Ocak 2019 Cuma 08:47
“BU KULÜP TRAKYANIN  FUTBOLCU FABRİKASI OLACAK”

Geçtiğimiz yaz Türk futboluna birçok başarılı futbolcu kazandırmış Altay Spor Kulübü’nün futbol okulunu Edirne’de faaliyete geçiren kurucu Efe Aktuğ, şimdi de 1914 EDİRNEGÜCÜSPOR kulübünü kurdu. Edirne futboluna önemli katkıları bulunan ve bu katkılarını sürdürmeye devam eden Aktuğ, 1914 EDİRNEGÜCÜSPOR’un Altay Spor kulübü misyonunu ve vizyonunu benimseyeceğini belirtti.

Futbolun sadece futbol olmadığını vurgulayan 1914 EDİRNEGÜCÜSPOR Kulüp Başkanı Efe Aktuğ, “Altay Futbol Okulu Edirne için bir hayaldi gerçek oldu demiştik, bu bir tık daha ötesi.
Edirne'ye güzel bir değer kazandırmak için kolları sıvadık, futbolun sadece futbol olmadığı
kazanmanın olduğu gibi kaybetmenin de çok normal olduğu başarının sadece kupalarla olmadığını,
hedefimizin önce iyi bir insan sonra iyi bir futbolcu/sporcu olduğunu göstermek amacıyla
Önce futbol okulumuzda eğitimini alacak olan çocuklarımız sonrasında Kurduğumuz 1914 EDİRNEGÜCÜSPOR da müsabakalara katılacaktır her biri Altay'ımızın misyonunu ve vizyonunu benimseyecektir.” Dedi.

“ÜLKE SINIRLARI DIŞINA FUTBOLCU YETİŞTİRECEĞİZ”

Kulüp olarak hedefleri arasında ülke sınırları dışına dahi futbolcu yetiştirmek olduğunu belirten Aktuğ, “1914 Edirnegücüspor Başkanı olarak diyorum ki burası bir eğitim yuvası, profesyonel Futbolculuk mesleği yeri, bu kulüp Trakya’nın futbolcu fabrikası olacaktır . Bizim hayalimiz çok büyük ilk 5 yılımız üretmek olacak. Önce gönül verdiğimiz arma için, her şeyi yapacağımız Altay'a futbolcu yetiştirmek sonra tüm ülkeye, hatta ülke sınırları dışına Futbolcu vermek.” Dedi

“OFİSİMİZ TÜM EDİRNE’YE AÇIK”

Kapılarının herkese açık olduğunu aktaran Aktuğ, “Bu süreçte ismini vermeyeceğim ama destekleriyle ve yanımda duruşlarıyla Edirne’deki 2 ağabeyime çok teşekkür ederim. Onlar olmasaydı sadece hayal kurmakla kalacaktık. Şu an tadilatı süren 1-2 hafta içerisinde bitecek olan kulüp ofisimiz tüm velilerimize, sporcularımıza Edirne halkımıza, tüm futbol okulu/kulüplerine her daim açıktır.” Dedi.

“SADECE SAHADA RAKİP OLALIM”

Diğer futbol kulüplerine de seslenen Aktuğ sadece saha içinde rakip olmaları gerektiğine değinerek, “Kulüp olarak isteğimiz ve gayretimiz kimse ile karşı karşıya kalmak değil. Sadece sahada rakip olalım dışarıda Edirne futbolunu nasıl geliştirebiliriz diye konuşalım seminerler düzenleyelim. Aynı gemideyiz, ama artık bu gemiyi ilerletmenin vakti geldiğini düşünüyorum. 1914 EDİRNEGÜCÜSPOR Edirne’mize ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun.” Dedi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.