Çanakkale merkez'de 2+1 79 m² daire satılacak

Çanakkale İl, Merkez İlçe, 428 Ada, 14 Parsel, KEPEZ Mahalle/Köy, B BLOK 3.KAT 20 NO'LU BAĞ.BÖL. 4600/331536 arsa paylı daire icra yoluyla satılacak.

Çanakkale merkez'de 2+1 79 m² daire satılacak

Çanakkale İl, Merkez İlçe, 428 Ada, 14 Parsel, KEPEZ Mahalle/Köy, B BLOK 3.KAT 20 NO'LU BAĞ.BÖL. 4600/331536 arsa paylı daire icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Temmuz 2021 Pazartesi 16:03
Çanakkale merkez'de 2+1 79 m² daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, ana taşınmazın 2942,38 m² yüzölçüm alana sahip olduğu, arsa vasfında olduğu kat irtifakı tesis edildiği, ana gayrimenkulün içerisinde yer alan B blok 3. Kat 20 nolu bağımsız bölüm mesken taşınmazdır. Mimarlık hizmet sınıflarına III-B yapı grubu sınıfında yer alan bodrum+zemin+4 normal kattan müteşekkil bina yapısı yer aldığı belirlenmiştir, taşınmazın yer aldığı bölge konut ağırlıklı gelişmekte olan bölge olup, çevresinde mesken amaçlı inşaa edilen yeni yapılar ile İzmir Çanakkale Karayolu ve Kepez Sanayi Sitesi ile Liman Yolu Üzerinde ve tarım alanları yer almaktadır. Bölgede yeni konut inşaatları halen devam etmekte olup kentsel dönüşüm uygulamaları da mevcuttur. Yakın çevrede alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır. Bölge genelde orta gelir gurubu tarafından yatırım yada yerleşim olarak talep görmektedir. Taşınmaza toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Bölgede inşa edilen yeni yapıların inşaat kalitesinin talebe bağlı olarak yüksek ve nitelikli olması, bölgeye olan talebi arttırmaktadır. Bölgede Alt yapı ve Belediye hizmetleri tamamlanmıştır. Keşif günü taşınmaz içerisinde yapılan incelemede ise; bağımsız bölüm meskenin 2 adet oda, salon , banyo wc ıslak hacim mahali, koridor/hol , 2 balkon ve mutfak mahallerinden müteşekkil olduğu takribi net 79,00 m² (brüt 89,00 m²) lik kullanım alanına sahip olduğu belirlenmiştir. Bağımsız bölüm taşınmazın ıslak hacim mahalinde seramik kaplamaların mevcut olduğu, iç mahal duvarlarının sıvalı ve boyalı olduğu, zemin kaplamalarında laminat ve seramik mevcut olduğu, iç mahal kapılarının ahşap panel kapı olduğu, daire giriş kapısının çelik panel kapı olduğu, doğalgaz kombili ısıtma olduğu, taşınmazın yer aldığı ana bina yapısının asansörü bulunduğu, mermer mutfak tezgahı ve MDF dolaplarının mevcut olduğu anlaşılmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.