DEMOKRAT MAKİNE MÜHENDİSLERİ, GÖREVE TALİP

14 Ocak tarihinde yapılacak olan Trakya Makine Mühendisleri Oda yönetimi için Demokrat Makine Mühendisleri de yönetim için 'biz de varız' dedi.

DEMOKRAT MAKİNE MÜHENDİSLERİ, GÖREVE TALİP

14 Ocak tarihinde yapılacak olan Trakya Makine Mühendisleri Oda yönetimi için Demokrat Makine Mühendisleri de yönetim için 'biz de varız' dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Ocak 2018 Salı 09:53
DEMOKRAT MAKİNE MÜHENDİSLERİ, GÖREVE TALİP

Bu amaçla Makine Mühendisleri Odasında basın toplantısı düzenleyen Demokrat Makine Mühendis Oda üyeleri  yönetimdeki amaçlarını  dile getirdi.
“HERKESİN KABUL EDECEĞİ BİR LİSTE  İLE SEÇİME GİRECEĞİZ”   
İlk olarak söz alan  Makine Mühendisi Aziz Avukatoğlu, kendilerinin  Trakya Demokrat Makine Mühendisleri  oluşumu olarak 12. Dönem genel kurulu yönetimi için aday olduklarını belerterek: “ Bizim yönetmeliğimiz gereği,  yönetim başkan seçimi sonrası ilk toplantıda belirleniyor.  Bu seçimde gizli oyla başkan, başkan vekili ve sayman  ile üç yönetim kurulu seçilir. Bizim listemiz var.  Başkan adayı ile seçime girmiyoruz. Bu dayatma bir liste değil herkesine kabul edeceği bir liste olacak” dedi
“BİRLİKTE ÜRETMEK VE YÖNETMEK İÇİN ADAYIZ”
Daha sonra basın açıklaması yapan Makine Mühendisi Erhan Yönet” 12. Çalışma döneminde Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi üyeleriyle birlikte yönetim için adayız. Birlikte üretmek ve yönetmek üzere tüm  üyelerimizi Edirne şubeye sahip olmaya çağırıyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemde başta TMMOB ve tüm odalara yönelik siyasi baskılar artarak devam ediyor. Yargı bağımsızlığı ve kuvvetler ayrılığı ortadan kaldırılmıştır. Adalete güven duygusu kalmamıştır. biz insanı, emeği, doğayı, barışı temel alan  emekten ve halktan yana antiemperyalist  yurtsever bir anlayış için yola çıktık. Ülkemiz sanayisinin  bitirilerek ranta dayalı  ekonomik politikanın hayata geçirilmesine,  ulusal kaynaklarımız ve doğamızın  talan edilmesine,  sosyal devletin tasfiye edilmesine,  kamu denetiminin zayıflamasına , meslek alanlarımızı da saran  işsizliğe gelir  dağılımındaki  adaletsizliğe karşıyız. Kısaca halkımız ve ülkemiz aleyhine şekillenen tüm politikalara karşı  ülkemize, bölgemize,  mesleğimize ve meslektaşlarımıza  sahip çıkma  kararlılığında  olduğumuzu belirtmek isteriz. İşte bu noktada  bizler  sesimizi bir kez daha  yükselterek söylüyoruz: Makine Mühendisleri  Odası  Edirne Şubesinde  Trakya Demokrat Makine Mühendisleri Betasus  olarak,  her zaman  ülkemizin, halkımızın çıkarlarını savunacağız.  Bağımsız , demokratik  , üreten ve eşit paylaşan  bir Türkiye için  sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu anlayış doğrultusunda  öncelikli görev  Makine Mühendisleri Odası  Edirne Şubesi  üyesi  demokrat meslektaşlarımıza  düşmektedir.Üyelerimiz  MMO Edirne şube Merkezi'nde 13 ocak 2018  tarihinde  yapılacak  olan  Genel  Kurulumuzda  ve 14 Ocak 2018 tarihinde yapılacak  olan  seçimlerde  ülkemize, halkımıza  mesleğimize ve onurumuza  sahip çıkmaya çağırıyoruz” dedi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.