DİNAMİK KOLEJİ RESMEN AÇILDI

Edirne’ye yapılan eğitim yatırımlarından biri olan ve 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Edirne Dinamik Koleji dün düzenlenen törenle resmen açıldı.

DİNAMİK KOLEJİ RESMEN AÇILDI

Edirne’ye yapılan eğitim yatırımlarından biri olan ve 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Edirne Dinamik Koleji dün düzenlenen törenle resmen açıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Eylül 2019 Pazartesi 08:27
DİNAMİK KOLEJİ RESMEN AÇILDI

Edirne’ye eğitim alanında yapılan ve 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Edirne Dinamik Koleji, dün düzenlenen törenle resmen açıldı. Okul bahçesinde düzenlenen açılış törenine, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Okul Kurucuları, öğretmenler ve veliler katılım gösterdi.

ER: “AMACIMIZ TÜRKİYE’DEKİ EN İYİ EĞİTİMİ YAPMAK”

Dinamik Koleji Kurucusu Murat Er açılışta yaptığı konuşmada, “Eğitimin, geleceğe dair yapılacak en önemli yatırım olduğuna inanıyorum. Geleceğimizi doğru şekillendirmek, eğitimin doğru ve ciddi yapılmasından geçecektir. Bizler küçük fidanları ellerimizle büyütüp, şekillendirip sağlıklı ve kendini gerçekleştirmiş bireylere çeviriyoruz. İşte bu yolda doğru, inanılır, güvenilir olmak bizim için çok önemli. Sizlerin çocukları aynı zamanda bizlerin de çocuklarıdır. Her şey çocuklarımıza daha iyi bir gelecek için. Yeni nesiller bizim eserimiz. Bize bu yolda güvenen ve bizimle birlikte bu yolda yürüyen tüm veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Biz bu okulu yaparken biz kazanç için yapmadık. Amacımız Edirne’deki, hatta Türkiye’deki en iyi eğitimi yapmak. Bunu da başaracağımızı düşünüyorum.” dedi.

GÜRKAN: “ATATÜRK’Ü EN ÇOK GÖRDÜĞÜM OKULLARDAN BİRİ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, eğitimin diğer tüm sektörler gibi rekabete açık bir sektör olduğunu belirterek,  “Eğer siz kalite çıtasını yükseltirseniz eğitimde daha başarılı olursunuz. Daha başarılı olunca daha çok okul açmak durumunda kalırsınız. Bu sebep-sonuç ilişkisiyle izah edebileceğimiz bir husus. Ama her şeyin ötesinde şu var; eğittiğimiz evlatların her biri bir anne-babanın geleceği. Toplamda baktığınızda aslında ülkenin geleceği. O çocuklarla biz yarınlarımızı, ülkemizin geleceğini ne kadar koruyoruz, ne kadar güçlendiriyoruz? Eğitimin en önemli çıktısı da bu. Okulu gezme fırsatı buldum. Gezerken kurucu arkadaşlarımıza şunu söyledim; ‘Atatürk’ü en çok gördüğüm okullardan birisi bu okul. Yolunuz açık, sırtınız yere gelmez.’ Bu anlayışlarından ötürü kurucu arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Cumhuriyeti kuran, bu güzel ülkeyi bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden ayrılmadıkça, O’nun ışığını kendimize rehber edindikçe emin olun Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bu güzel ülkeyi ve bu güçlü milleti yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Biz ışığımızı, aydınlığımızı Atatürk’ten ve O’nun çizgisinden aldık. Gördüm ve emin oldum ki; Dinamik Koleji de aynı anlayışla, aynı yolun peşinden koşmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından mini konser ve halk oyunları gösterileri düzenlendi. Sonrasında okul kurucuları ve protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek Dinamik Koleji’ni resmen açtılar.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.