ATATÜRK İÇİN MEVLİD OKUTTULAR

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle Eski Cami’de Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

ATATÜRK İÇİN MEVLİD OKUTTULAR

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle Eski Cami’de Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Kasım 2020 Çarşamba 07:04
ATATÜRK İÇİN MEVLİD OKUTTULAR

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği tarafından Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrılışının 82’nci yıl dönümü münasebetiyle Eski Cami’de Mevlid-i Şerif okutuldu. Pandemi salgını sürecinde farkındalık oluşturmak amacıyla Mevlid programına katılım sağlanmazken; program derneğin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner, Mevlid-i Şerif programının ardından yaptığı açıklamada Korona virüs salgını nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla Mevlid programını derneğin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladıklarını, en kısa sürede Korona virüsten kurtulup Milli bayramlar ve anma etkinliklerini hep birlikte tekrar camilerde ve meydanlarda coşku ile kutlanmasını dileyerek,

“Derneğimizin kuruluşundan bu yana 4'üncü kez Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı icra ettik. Malum tüm dünyayı saran korona virüs salgını sebebiyle etkinliğe Yönetim Kurulumuzun katılımlarıyla gerçekleştirdik ve sosyal medya hesaplarımızdan programı canlı olarak yayınladık. Umarım en kısa sürede bu beladan kurtulur, Milli bayramlarımızı ve böyle anma etkinliklerimizi hep birlikte tekrar camilerde, meydanlarda coşku bir şekilde yaparız. Sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınladığımız etkinliğe katılımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Allah edilen duaları kabul etsin inşallah." ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.