Lüleburgaz/Kırıkköy'de dubleks ev ve arsası satılacak

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Kırıkköy Köy, köy içi Mevkii, 101 ada 12 parsel numaralı 1609,38m2 yüzölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmazın 9/10 hissesi satılacak.

Lüleburgaz/Kırıkköy'de dubleks ev ve arsası satılacak

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Kırıkköy Köy, köy içi Mevkii, 101 ada 12 parsel numaralı 1609,38m2 yüzölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmazın 9/10 hissesi satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Mayıs 2021 Pazartesi 17:01
Lüleburgaz/Kırıkköy'de dubleks ev ve arsası satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, ana taşınmaz üzerinde; rapor krokisinde belirtildiği üzere, krokisinde A-B-C-D olarak adlandırılmış yapılar bulunmaktadır. Parsel geometrik olarak L şeklini andıran bir yapıda olup topografik olarak ise düz bir arazi yapısına sahiptir. Parselin kuzey yönden Şehit Er Beytullah Özcan Sokağa yaklaşık 11m cephesi bulunmaktadır.Parselin çevresi yaklaşık 1,5m yüksekliğinde duvar ile çevrili olup parsel içerisinde çevre düzenlenmesi yapılmıştır.A-DEPO YAPISI:Taşınmaz ayrık nizamda, yığma yapı tarzında,II/A yapı grubunda, yaklaşık 70m2 alanlı ve tek katlı olarak inşa edilmiştir.Yapı parselin doğu cephesinde konumludur.Yapının duvarları,ince sıva üzeri dış cephe boyalı giriş kapısı ve camekanları ahşap doğramadır. Taşınmazın çatısı ahşap çatı üzeri kiremit kaplamadır.Yapı bakımlı durumda olup depo olarak kullanılmaktadır.B-İKİ KATLI EV:Taşınmaz ayrık nizamda, betonerme yapı tarzında III/A yapı grubunda ve zemin+1 normal katlı olarak inşa edilmiştir. Yapı parselin güneydoğu kısmında konumludur.Taşınmaz halihazırda zemin katta 167,00m2 alanlı,1. katta 133,00m2 alanlı olup toplamda ise yaklaşık 300,00m2 alanlıdır. Taşınmazın giriş kapıları ve pencereleri pvc doğramadır. Taşınmazın çatısı ahşap çatı üzeri saç kaplamadır. Yapının dış cephesi, ince sıva üzeri boyalıdır. Yapının zeminleri ıslak hacimlerde seramik kaplama olup ıslak hacimlerde ise tavana kadar fayans kaplamadır. Yapının bir kısmı görülebilmiştir.Yapıda ısınma ihtiyacı katı yakıtlı kalorifer ile sağlanmaktadır.Yapı bakımlı durumdadır.C-ESKİ TEK KATLI EV:Taşınmaz ayrık nizamda, yığma yapı tarzında,II/C yapı grubunda ve tek katlı olarak inşa edilmiştir.Yapı parselin güneybatı kısmında konumludur.Taşınmaz halihazırda yaklaşık 65,00m2 alanlıdır. Taşınmazın giriş kapıları ve pencereleri ahşap doğramadır. Taşınmazın çatısı ahşap çatı üzeri saç kaplamadır.Yapının dış cephesi, sıvalı durumdadır.Yapının iç mekan özellikleri görülememiştir.D-ÇADIR YAPISI:Parselin kuzey köşesinde, herhangi bir taşıyıcı sistemi bulunmayan, demir direk üzeri plastik branda ile kapatılmış, yaklaşık 60m2 alanlı taşınabilir tarzda, sera/ahır olarak kullanılan çadır bulunmaktadır.Taşınabilir özelliklerde olması sebebiyle değerlemede dikkate alınamamıştır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.