EDİRNESPOR’UN YENİ HOCASI BELLİ OLDU!

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Ahmet Yavuz’la yolları ayıran Edirnespor, Çatalcaspor’da aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Cahit Erçevik’le anlaştı.

EDİRNESPOR’UN YENİ HOCASI BELLİ OLDU!

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Ahmet Yavuz’la yolları ayıran Edirnespor, Çatalcaspor’da aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Cahit Erçevik’le anlaştı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Şubat 2021 Salı 06:55
EDİRNESPOR’UN YENİ HOCASI BELLİ OLDU!

Uzun yıllar sonra 3’üncü Lig’e çıkan ancak üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Edirnespor, Kızılcabölük maçının ardından Teknik Direktör Ahmet Yavuz’la yolları ayırmıştı. Yavuz’dan boşalan koltuğa, ligin ilk yarısında Çatalcaspor’da başarılı bir grafik çizen Cahit Erçevik getirildi. Edirnespor Yönetimi dün 25 Kasım Stadı’nda düzenlediği basın toplantısıyla yeni Teknik Direktör Erçevik ve ekibini tanıttı. Basın toplantısında konuşan Erçevik, Edirne’ye yakışan bir futbol oynanması için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

ÜNER: “HOCAMIZ KENDİNİ İSPAT ETMİŞ BİRİ”

Edirnespor Başkanı Savaş Üner, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Biliyorsunuz son haftalarda aldığımız neticeler doğrultusunda Kızılcabölük maçında Ahmet Yavuz hocamızla yolları ayırmak zorunda kaldık. Buradan bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine Edirnespor camiası olarak teşekkür ediyoruz. Cuma günü hocamızla aslında anlaşma sağladık ama pandemi dolayısıyla basın mensuplarını rahatsız etmedik. Kendimizi bugüne ayarladık ve bugün itibariyle Cahit Erçevik hocamızla anlaşmaya vardık. Buradan Edirnespor camiamıza ve tüm Edirne'mize hayırlısı olsun diyoruz. Hocamızı çok araştırdık, iyi referanslar geldi. Hocamız zaten kendisini de ispat etmiş biri bu devrenin ilk döneminde. Başarılı bir şekildeyken takımdan ayrıldı. 3-4 haftalık boşluktan sonra biz de bugün itibariyle hocamızla anlaştık.” dedi.

ERÇEVİK: “EDİRNESPOR’U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Edirnespor’un yeni Teknik Direktörü Cahit Erçevik ise, “Edirnespor Trakya'nın en güzide kulübü, bir marka değeri var. Türkiye'de Trakya denince aklınıza her daim Edirnespor ve Edirne gelir. Güzel Serhad şehrimizde görev almaktan çok mutluyum. Sezona İstanbul'da Çatalca'da başlamıştım. 12 haftada 27 puan aldığımız dönemde lig lideriyken kendime ait etik değerler uyuşmadığı için görevimden ayrıldım. Akabinde sağolsun başkanımızın teveccühü ile Cuma günü itibariyle, bugün de resmi olarak başlamış bulunmaktayım. Güzel şehrimize hizmet edeceğim için çok mutluyum. Geri kalan 11 haftayı en iyi şekilde tamamlayıp Edirnespor'u hak ettiği yer olan daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“KAZANAMIYORSAK, KAYBETMEME STRATEJİSİ UYGULAYACAĞIZ”

Bu sezonki hedefin ligi bitirilebilecek en iyi noktada bitirmek olduğunu belirten Erçevik, “18 yıl aradan sonra profesyonel lige çıkmış, daha önce de 3'üncü ve 2'nci ligde oynamış bir takımın her zaman hedefi mutlaka yukarısı olmuştur. Şu an geldiğimiz noktada yukarısıyla 8 puan var ilk 5 anlamında. Lider ile 17 puanlık bir fark var. Ligin bitmesine ise 11 haftalık bir süreç var. Biz bu 11 haftalık sürece 11 hafta olarak bakamayız. Hafta hafta bakmamız lazım. Her hafta bizim için bir değer. Çankaya maçını düşünmeden kalkıp bir sonraki hafta oynanacak maçları düşünecek konumumuz yok şu an. Biz sadece hafta hafta gidip, her hafta istediğimiz sonucu alabilmemiz için sahada canı gönülden mücadele edeceğiz. İç saha - dış saha fark etmez kazanamıyorsak kaybetmeme stratejisini uygulayacağız. Aldığımız puanlar bizi ne noktaya getirecek, sadece şu an ilk etapta ona bakmak zorundayız. Uzun vadeli düşüneceğimiz bir süreç şu an için yok. Kalkıp bugün 'biz şampiyon olacağız' desek kimse inanmayacak çünkü zaten lig lideriyle 7-8 maçlık bir fark açılmış. O nedenle bu konu önümüzdeki sezonun planlaması. Geldiğim andan itibaren oyuncularda güzel bir atmosfer olduğunu gözlemledim. Onlar da uzun zamandır yenememenin bir sıkıntısı, bir mutsuzluğu var. Ama biz teknik heyetin, futbolcuların tek bir mutluluğu var; o da saha. Biz burada mutlu olmak istiyoruz çünkü uzun zamandır biz burada mutluluğu alamadık ama alamayacağımız anlamına gelmiyor. Bunun için önümüzdeki oynayacağımız Çankaya maçı var ve uzun zamandır alamadığımız mutluluğu almamız için sahada var gücümüzle mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.