İBA, KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, koronavirüs salgını sürecinde ara verdiği köy ziyaretlerine devam ediyor.

İBA, KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, koronavirüs salgını sürecinde ara verdiği köy ziyaretlerine devam ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Haziran 2021 Çarşamba 06:57
İBA, KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet, Uzunköprü’de köyleri ziyaret etti. İba köylerde vatandaşlar ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sohbet etti.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, koronavirüs salgını sürecinde ara verdiği köy ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda tüm Merkez ve Havsa köylerine ziyaretinin ardından İba, bu sefer de Uzunköprü’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan İba ve beraberindeki AK Partililer, Karayayla Köyü, Çiftlikköy, Çalıköy, Gemiciköy, Kurduköy, Kiremitçisalih Köyü ve Eskiköy’e ziyarette bulunarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

Köy muhtarlarını ziyaret eden Başkan İba, pandemi sürecinde alınan önlemler ve yapılmaya devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden İba, onlardan gelen talepleri dinledi.  Köy sakinleri; Başkan İba ve partililere yoğun ilgi göstererek sorun ve sıkıntılarını paylaştı.

“KÖYLERİMİZ BİZİM CAN DAMARIMIZ”

Köylerin ihtiyaçlarının çözümü için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan İba, “Daha önce Merkez ve Havsa ilçelerimizin tüm köylerini ziyaret etmiştik. Ve ilçe ilçe, köy köy, karış karış... Edirnemizde ulaşmadığımız hane bırakmayacağız demiştik. Bugün Uzunköprü İlçemizin köylerini ziyaret ettik. Köylerimiz bizim can damarımız. Muhtar ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip notlarımızı alıyoruz. Köylerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞIMIZIN DERDİ BİZİM DERDİMİZ”

Köy halkının misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sunan İba, “Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Vatandaşımızın en iyi hizmeti alması ve partimizin başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde, kaldığımız yerden köy ziyaretlerimize yoğun bir şekilde devam edeceğiz.” Dedi.

"Hemşehrilerimizle karşılıklı oturup çay içmek, dükkanındaki Ahmet Bey, penceredeki Ayşe Teyze, köy meydanında selamlaştığımız Sadık Amca... Hepsiyle birebir görüşebilmek, hepsinin sıkıntılarını dinleyebilmek, hepsine ulaşabilmek bizim AK Parti Edirne Teşkilatı olarak en büyük önceliklerimizdendir. Biz, vatandaşımızla iletişimi bir seçim yatırımı olarak görmeyiz, bugün bir seçim yok fakat biz yine de sahalarda olup Edirnemizin gerçek sahipleri olan vatandaşlarımızla bir arada olmayı her şeyin üstünde tutarız. Hemşehrilerimizi dinleyip anladıkça, onlarla hemhal oldukça mutlu ve başarılı olabiliriz" diye konuşan İba, önümüzdeki günlerde de Edirne'de ziyaret edilmedik köy kalmayacağının bilgisini verdi.

Başkan İba’ya köy ziyaretleri programında Karayayla Köyü Muhtarı Nevzat Öztürk ve AK Parti köy temsilcisi Mecit Tırpan, Çiftlikköy Muhtarı İsmail Şencan, köy temsilcisi Süleyman Muratoğlu, Çalıköy Muhtarı İrfan Yiğit, köy temsilcisi Cengiz Özkaya, Gemiciköy Muhtarı Cevdet Yavuz, köy temsilcisi Ümit Taş, Kurduköy Muhtarı Sacit Yılmaz, köy temsilcisi Zait Şerin, Kiremitçisalih Muhtarı Recep Tane, köy temsilcisi Osman Kaşkaval, Eskiköy Muhtarı Okan Paçor, köy temsilcisi Hüseyin Durmaz eşlik etti.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.