ELYD’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Edirne Lisesi’nden Yetişenler Derneği, Kuruluşunun 85. Yılı kutlamaları kapsamında, ‘Edirne Liseliyim, Doğayı Koruyorum, Poşet Kullanmıyorum’ sloganıyla, Edirnelilere 2 bin adet bez torba dağıttı.

ELYD’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Edirne Lisesi’nden Yetişenler Derneği, Kuruluşunun 85. Yılı kutlamaları kapsamında, ‘Edirne Liseliyim, Doğayı Koruyorum, Poşet Kullanmıyorum’ sloganıyla, Edirnelilere 2 bin adet bez torba dağıttı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Şubat 2019 Cumartesi 09:08
ELYD’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen etkinlikte Edirne Lisesi öğrencileri, vatandaşlara bez torba dağıttı. Edirne Lisesi’nden Yetişenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Erman ise konuyla ilgili olarak, “Proje kapsamında bu gördüğünüz alışveriş çantalarından 2 bin adet yaptırdık. Bütün Edirnelilere dağıtacağız. Tahmin ediyorum ki, sevgili Edirne halkı da bizim gösterdiğimiz özeni ve hassasiyeti göstereceklerdir. Çocuklarımızın bu etkinlik ile bir takım doğayla ilgili değerlere sahip olacağını düşünerek onlarında katılımlarıyla gerçekleştirdik bu etkinliği.” dedi.

ERMAN: “2 BİN ADET ALIŞVERİŞ ÇANTASI DAĞITACAĞIZ”

Edirne Lisesi’nden Yetişenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Erman konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Edirne halkına hizmet etmeye her zaman gayret gösteriyoruz. Bu yıl 85’inci yılımıza erişmenin mutluluğu ile bir sosyal sorumluluk projesi ele aldık. Bu projede doğanın korunması konusunu esas aldık. Son günlerde ülkemizde naylon poşet kullanılması konusu gündemde. Bu amaçla bizde bir kapmaya düzenlemeye karar verdik. Önceliğimiz bir slogan bulmaktı. Bizim sloganımız; ‘Edirne Liseli’yim, Doğayı Koruyorum, Poşet Kullanmıyorum.’ Naylon poşet kullanmayacağız ki, doğayı koruyalım. Bu amaçla derneğimiz olarak gerek öğrencilerimize, gerek velilerimize, gerekse tüm sevdiklerimize doğayla ilgili bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz. Proje kapsamında bu gördüğünüz alışveriş çantalarından 2 bin adet yaptırdık. Bütün Edirnelilere dağıtacağız. Tahmin ediyorum ki, sevgili Edirne halkı da bizim gösterdiğimiz özeni ve hassasiyeti göstereceklerdir. Çocuklarımızın bu etkinlik ile bir takım doğayla ilgili değerlere sahip olacağını düşünerek onlarında katılımlarıyla gerçekleştirdik bu etkinliği. Pazartesi günü çocuklarımız İl Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret edecekler. Oradaki tüm görevlilere bu çantalardan armağan edecekler. Aynı gün birlikte Valimizi ziyaret ederek kendisine de çanta hediye edeceğiz. Amacımız tüm Edirnelilerin doğayla ilgili hassasiyetlerinin artmasını sağlamak.” ifadelerini kullandı.

DERİCİ: “İNSANLARI DOĞAYI KORUMAYA TEŞVİK ETMEK İSTİYORUZ”

Edirne Lisesi 10-C Sınıfı Öğrencilerinden Ömer Faruk Derici ise, “Bugün burada Edirne Liseliyiz ve doğayı koruyoruz diyoruz. Buradan da diğer okulların bu projeye katkı sağlamasını istiyoruz. Bugün Saraçlar Caddesi’nde kurduğumuz stantta naylon poşet kullanımına karşı, ücretsiz olarak bez torba dağıtacağız. İnsanları doğayı korumaya teşvik etmek istiyoruz, asıl amacımız bu yönde.” dedi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.