Gelibolu'da 140 m² 2 katlı natamam yapı satılacak

Çanakkale Gelibolu'da 140 m² 2 katlı natamam yapı icradan satılacak.

Gelibolu'da 140 m² 2 katlı natamam yapı satılacak

Çanakkale Gelibolu'da 140 m² 2 katlı natamam yapı icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Mayıs 2021 Cumartesi 14:20
Gelibolu'da 140 m² 2 katlı natamam yapı satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale ili, Gelibolu ilçesi, Bolayır Köyü, Karakova Mevkii 9408 parsel ile kayıtlı taşınmaz Gelibolu ilçe merkezine mesafesi 20 km ve denize uzaklığı 800 m dir. Taşınmazın 521,33 m2 alana sahip arsa üzerinde bulunan 1 adet 2 katlı natamam yapıdan meydana gelmektedir. Taşınmaz tapuda arsa vasfında borçlu adına kayıtlıdır. Taşınmaz üzerinde bulunan yapının taban alanı 70 m2 dir ve toplam inşaat alanı 140 m2 dir. Yapının 20-25 yaş aralığında olduğu tespit edilmiştir. Mevcut durumda yapının betonarme taşıyıcı sistemi tamamlanmış ve dış duvarların bir kısmı imal edilmiştir. Bunun dışında yapıda herhangi bir imalat bulunmamaktadır. Keşif günü itibari ile yapının tamamlanma oranı %30 seviyelerinde olduğu tespit edilmiştir. Yapının dış sıvası ve çatısı olmadığı gibi uzun zamandır mevcut hali ile atıl vaziyette kalmasından dolayı aşınma oranının %75 olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın bulunduğu alanda komşu parsellerde de aynı tamamlanma seviyelerde natamam yapılar bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede herhangi bir altyapı bulunmamaktadır ve bölgedeki yapılaşmanın uzun yıllardır aynı seviyede atıl bir vaziyette olduğu tespit edilmiştir.

Tahmini bedeli  53.256 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Gelibolu Adliyesi Giriş Kat İhale Salonu Gelibolu/Çanakkale'de, 15/06/2021 günü, saat 11:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.