İBA’DAN, ZAFER BAYRAMI MESAJI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İBA’DAN, ZAFER BAYRAMI MESAJI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Ağustos 2021 Pazartesi 06:45
İBA’DAN, ZAFER BAYRAMI MESAJI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutladıklarını belirtti.

Türk Milleti’nin aynı ruh ve aynı iradeyle yarınlara emin adımlarla yürüdüğünü dile getiren Başkan İba, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin kadınıyla çocuğuyla, genciyle yaşlısıyla ve aziz ordusuyla Zafer Destanı yazdığı gün olduğunu söyledi.

Türk Milleti’nin şanlı tarihi boyunca birlik ve beraberliğini yıkmaya çalışan her türlü girişimi yendiğini aktaran İba, “30 Ağustos zaferi,  aziz milletimizin azim ve iradesinin, gücünün ortaya koyulması bakımından büyük önem arz ediyor. Bu zaferin arkasında gözlerini kırpmadan hayatını feda eden kahramanlarımızın cesaretleri vardır. Bu zaferi kazanan milletin mirasçısı olarak, ülkemiz için bizler de gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türk Milleti’nin en büyük adımlarından biri; 30 Ağustos zaferinin yıldönümünde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının elde ettiği zaferi bir kez daha tüm benliğimiz ile gururla kutluyoruz. Büyük Zafer'den aldığımız ilham ve cesaretle Türkiye’yi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığını dile getiren Başkan İba,  “Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” Dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.