İtfaiyeden kedi kurtarma operasyonu

Edirne'de ağaçta mahsur kalan kedi Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışması sonucunda kurtarıldı.

İtfaiyeden kedi kurtarma operasyonu

Edirne'de ağaçta mahsur kalan kedi Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışması sonucunda kurtarıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Ekim 2017 Perşembe 10:05
İtfaiyeden kedi  kurtarma operasyonu

    Edirne Talatpaşa Asfaltı üzerinde yer alan bayan kuaföründeki çalışanlar tarafından yaklaşık 1 aydır beslenen sokak kedisi çıktığı ağaçta mahsur kaldı. Kedinin bir türlü ağaçtan inmemesi üzerine bayan kuaföründe çalışan Şenay Yıldıztepe, Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. 
    Olay yerine gelen Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ağaçta kalan kediyi kurtararak, kuaförde çalışanlara teslim ettiler. 
    Oldukça korktuğu gözlenen kediye Jetbahis Şenay Yıldıztepe, su vererek rahatlatmaya çalıştı. Sokakta yaşayan kediyi yaklaşık 1 aydır, beslediklerini diye getiren Yıldıztepe, sabah işe geldiklerinde kediyi bulamadıklarını, bir süre sonra da kedinin ağaçta mahsur kaldığını fark ettiklerini belirtti. 
    Edirne Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür eden Yıldıztepe, kediyi sahipleneceğini söyledi. Ağaçta mahsur kalan ve İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kedinin herhangi bir yara almadığı ve sağlığının da iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.