KADIN MUHTAR İŞ BAŞINDA

Geçen ay  yapılan mahalli seçimde Medrese Alibey  Mahallesi muhtarlığını kazanan Nesrin Çağlar, mahalleye yapılacak hizmetleri yakından takip ediyor. Seçimi kazandıktan sonra tüm mahalle halkını ziyaret edip teşekkür eden, Edirne merkez Medrese Alibey Mahalle Muhtarı Nesrin Çağlar, görevli olduğu mahallenin Edirne’nin eski yerleşim alanı olduğunu, bu konuda yapılacak hizmetleri yakından takip ettiğini belirtti.

KADIN MUHTAR İŞ BAŞINDA

Geçen ay  yapılan mahalli seçimde Medrese Alibey  Mahallesi muhtarlığını kazanan Nesrin Çağlar, mahalleye yapılacak hizmetleri yakından takip ediyor. Seçimi kazandıktan sonra tüm mahalle halkını ziyaret edip teşekkür eden, Edirne merkez Medrese Alibey Mahalle Muhtarı Nesrin Çağlar, görevli olduğu mahallenin Edirne’nin eski yerleşim alanı olduğunu, bu konuda yapılacak hizmetleri yakından takip ettiğini belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Mayıs 2019 Cuma 08:03
KADIN MUHTAR İŞ BAŞINDA

Geçen ay yapılan mahalli seçimde Medrese Alibey  Mahallesi muhtarlığını kazanan Nesrin Çağlar, mahalleye yapılacak hizmetleri yakından takip ediyor. Seçimi kazandıktan sonra tüm mahalle halkını ziyaret edip teşekkür eden, Edirne Merkez Medrese Alibey Mahalle Muhtarı Nesrin Çağlar, görevli olduğu mahallenin Edirne’nin eski yerleşim alanı olduğunu, bu konuda yapılacak hizmetleri yakından takip ettiğini belirtti.

Muhtar Çağlar, mahallenin sorunları konusunda  şunları söyledi,"Şu anda gördüğünüz gibi mahallemde belediye ekiplerince “ Çöp atılmaz” levhaları asılıyor. Belediye elemanlarıyla birlikte ilgili yerlere birlikte gidiyorum  mahallemizde bazı vatandaşlarımız çöpleri gereken yerlere değil de  atılmaması gereken yerlere atıyor. Çöplerin uygun olmayan yerlere atılmaması için uyarı tabelaları yapıldı onları takıyoruz. Ben de belediyemizdeki arkadaşlarımızla işi takip ediyorum” dedi

MAHALLE HALKIMIZ ÇÖPRERİ KONTEYNIRLARA ATMALI

Çağlar konuşmasını şöyle sürdürdü” Mahallemizde eksik bulunan konteynırlar gelecek halkımız çöplerini onun içine atacak. Böylece çöplerin çevreye yayılması önlenecek. Ben yerimde oturarak görev yapmayı sevmiyorum. Mahalleme yapılacak hizmetleri yakından takip ediyorum. Kısaca vatandaşlarımızla he ar iç içeyim. Bugün de böyle bir hizmet yapılırken  yapılan hizmeti takip ediyorum. Bu arada  muhtarlık tabelasını da taktırıyorum. Bazı vatandaşlarımız muhtarlığın yerini bulamıyor. Benim mahalledeki  vatandaşlarımızdan ricam çevrenin kirlenmemesi için çöplerini  konteynırlara atsınlar. Ben seçim öncesi yaptığım konuşmalarımda  mahallemiz güzelleşecek , bayan eli değen yerler güzel olur demiştim. Şimdi onun gayreti içindeyim. Mahalle halkım beni bu göreve layık gördü mahalle halkımla el birliği ile sorunlarımızı çözeceğiz.” Dedi.

SORUNLARIMIZ ORTAK ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Mahallenin sorunlarını halkla birlikte çözmeyi uygun bulduğunu belirten mahalle Muhtarı Çağlar, “ Daha önce de belirttiğim gibi ben mahallemizin çözüme kavuşmayan sorunlarını  halkımıza danışarak ortak kararla çözmek istiyorum. Bizim mahallenin en acil talebi çocuklara oyun alanı yapmak olacak. Mahallemiz eski yerleşim alanı olduğu için   belediyenin  çocuk oyun  yapacak bir yeri yok. Şimdi onu çözme gayreti içindeyim.Mahallimiz 6 bin nüfuslu. Burada  çocuk oyun alanı sorununu çözmeye kararlıyım. Bir de halkımız için dinlenebilecekleri bir park alanı  yapılmasını isteyeceğim.  Mahallemiz  için her şey çok güzel olacak. Muhtarlığımızın karşısında  araç sahiplerinin otopark olarak kullandıkları bir yer var.  Burası için mahalle halkımızdan şikayet alıyoruz. Oralarda  geceleri içki içildiği, balicilerin olduğu söyleniyor.Bu halkımızı huzursuz ediyor.Biz bu durumu emniyet yetkililerine ilettik. Gerekli tedbirler alınıyor.  Bu alanda ışıklandırma yapılacak. Böylece halkımızın endişesi ortadan kalkacak. Bu alanda çocuk oyun yeri yapıldığında  bir düzene girmiş olacak. Mahallemizdeki ışıklandırmada sorunumuzu yetkililere ilettim. Benim muhtarlık kapım herkese açık. Ben bulunmadığım zaman ise  cep telefonum Muhtarlık kapısında  yazılı. Bu arada mahallemdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yerlerine gidip tespit ediyorum. Elimden geldiğince halkımızın yardımına koşuyorum” dedi

 Mahallede  Sevinç Apartmanı Yöneticisi Mustafa Adalarlı mahallesinde bir kadın muhtarın olmasından mutlu olduklarını, muhtarın mahalle sorunlarıyla çok yakından ilgilendiğini söyledi. 

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.