Kaya, mazbatasını aldı

İyi Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya mazbatasını aldı.

Kaya, mazbatasını aldı

İyi Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya mazbatasını aldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Şubat 2018 Cumartesi 10:24
Kaya, mazbatasını aldı

    İyi Parti Edirne Merkez İlçe Teşkilatı'nda 11 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulda ilçe Başkanı olan Betkanyon Zafer Kaya yönetim kurulu ile beraber Edirne Adliyesi Seçim Kurulu'ndan mazbatasını teslim alarak göreve resmen başladı.  
İYİ Parti Edirne Merkez İlçe 1'inci Olağan Kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü Tekin İş hanındaki parti binasında yapılmıştı.  Toplam 144 delegesi bulunan ve yapılan seçimle İYİ Parti Merkez İlçe Zafer Kaya başkanlığında 32 kişilik Yönetim Kurulu üyesi görev aldı. 
Partililerin yanı sıra İYİ Parti Edirne İl Başkanı Mete Türkay da mazbata törenine katılarak destek verdi. Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere konuşan İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya vatana, millete hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "Yönetimdeki arkadaşlarımızla çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Edirnemiz için, yaşadığımız bu güzel şehre hizmet için, değer katmak için sonuna kadar çalışacağımızı buradan söyleyebilirim. Ayrıca yönetimdeki arkadaşlarımı kutluyorum, partimizin yeni oluşumunda hepsinin katkıları büyük, onları çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Edirne halkımız fitneci değildir, tam tersi bu şehrin güzel insanları gayet misafirperver bir yapıya kişiliğe sahiptir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.