KILIÇ'TAN ŞAHİN'E, TAM DESTEK

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erbey Kılıç, ETUS Başkan Vekili ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şahin'le beraber basın toplantısı düzenleyerek yeni dönemde aday olmayarak görevi bırakacağını açıkladı. Kılıç, burada Oda Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Şahin'e ise seçimlerde tam destek vereceğini belirtti.

KILIÇ'TAN ŞAHİN'E, TAM DESTEK

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erbey Kılıç, ETUS Başkan Vekili ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şahin'le beraber basın toplantısı düzenleyerek yeni dönemde aday olmayarak görevi bırakacağını açıkladı. Kılıç, burada Oda Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Şahin'e ise seçimlerde tam destek vereceğini belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Kasım 2017 Salı 10:07
KILIÇ'TAN ŞAHİN'E, TAM DESTEK

    Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erbey Kılıç, oda seçimlerinde aday olacağını açıklayan ETUS Başkan Vekili ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şahin ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Yorulduğu için görevi bırakacağını söyleyen Kılıç, seçimlerde Şahin'e tam destek vereceğini ifade etti. Şahin ise Kılıç'a teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde olunursa tüm sıkıntıların çözüleceğini belirtti. Toplantıya Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, Edirne Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, ETUS Başkanı Hakan Giyik ile çok sayıda taksici, minibüsçü, kamyoncu ve şoför esnafı katıldı.
İNAĞ: “YÖNETİCİ OLARAK ÇOK GAYRETLİYDİ”
Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, mevcut başkan Kılıç'a teşekkür ederek; “Günü gelince insan emeklilik planları yaparak biraz dinlenmek istiyor. Yıllardır hiç problemsiz yönetimde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok iyi bir arkadaşım ve yönetici olarak da çok gayretli. Sizlerin huzurunda hakkımı helal ediyorum kendisine. Onun yerine yeni bir arkadaşımız geliyor. Tabi bu seçimden sonra belli olacak. Ben şimdiden Ali kardeşime hayırlı olsun diyorum, Allah utandırmasın.” ifadelerini kullandı.  
KILIÇ: “SEÇİMLERDE ALİ ŞAHİN'İN YANINDAYIM”
    Artık yorulduğu için bıraktığını ifade eden Oda Başkanı Erbey Kılıç, seçimlerde Ali Şahin'in yanında olduğunu söyleyerek; “Burada olan bütün meslektaşlarım beni yıllarca destekledi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar çalıştık ama bizler artık yorulduk. Yönetim Kurulu Asyabahis olarak hep beraber bırakma kararı aldık. Biz bırakalım gençler devam etsin, dedik. Ali arkadaşım da Yönetim Kurulu Üyemizdi zaten. Bundan sonra Ali arkadaşımızın yanında olarak desteklerimizi esirgemeden devam ettireceğiz. Seçimde yanındayım.” dedi. 
    ŞAHİN: “25 YILDIR BU CAMİANIN İÇERİSİNDEYİM”
    Ardından söz alan ETUS Başkan Vekili ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şahin, Kılıç'ın kendisine olan desteğine teşekkür ederek; “Bu camianın içinde 25 Yıla dayanan bir meslek hayatım var. Bu 25 Yılın içinde muavinlik, şoförlük ve yöneticilik vasıflarıyla farklı görevlerde hizmet ettim. Bunları özetlediğimde, şoförlük hayatım ilk olarak Serhad Birlik Kooperatifi'nde başladı. Yöneticilik hayatım Kirişhane Birlik Kooperatifi'nde Başkanlık yaparak devam etti. Daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldım ve hala devam etmekteyim. Üyesi olduğum Serhad Birlik-ETUS 'ta Başkan Vekili olarak görevimi yürütmekteyim.” dedi. 
    ŞAHİN: “BİRLİKTE HAREKET EDERSEK HER TÜRLÜ SIKINTININ ÜSTESİNDEN GELİRİZ”
    Şahin, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği takdirde her türlü sıkıntının üstesinden geleceklerine inandığını ifade ederek; “Odamızı daha aktif ve sosyal bir kurum haline getirerek, her konuda birbirimize vereceğimiz desteği arttırarak, sorunlarımızı daha kısa sürede çözüme ulaştırmak için taksici, minibüsçü ve kamyoncu sınıflaması yapmayarak, şoför esnafını bir bütün olarak görerek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek her türlü problemin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Ve takdir edersiniz ki, bu camianın içinden biri olarak şoför esnafının sıkıntılarının neler olduğunu, nasıl çözüme ulaşabileceğimizi ve çözüm yolunda neler yapılması gerektiğini biliyorum. İşte bu yüzden şoför esnafımızın haklarını en iyi şekilde savunacağıma, sizlerin sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğime, demokratik, disiplinli, dürüst ve şeffaf bir şekilde çalışacağım konusunda sizlere söz veriyorum. Odamızın asıl sahibi siz üyelerimizsiniz, biz yöneticiler sizlerin desteğiyle varız, sizlerin gücüyle daha da güçlü oluruz. Çıkmayı hedeflediğim bu yolda layıkıyla ve emanetimizi yücelterek yürüyebilmek adına hepinizin desteğini bekliyorum.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.