KURDELEYİ İKİ BAŞKAN KESTİ

Arçelik Edirne Şubesi’nin açılışı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın katılımıyla yapıldı.

KURDELEYİ İKİ BAŞKAN KESTİ

Arçelik Edirne Şubesi’nin açılışı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın katılımıyla yapıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Haziran 2022 Çarşamba 06:05
KURDELEYİ İKİ BAŞKAN KESTİ



Arçelik Edirne Şubesi görkemli bir törenle açıldı.
Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odanı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Meclis Üyesi Selma İhtiyar ve odanın Yüksek İstişare Kurulu Üyelerinden Mahmut Akdemir ve Eşi Gülin Akdemir' in sahibi olduğu şirket tarafından Edirne merkeze açılan Arçelik Şubesi’nin kurdelesi görkemli bir şekilde kesildi. 
Açılışa Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın yanı sıra pek çok misafir katıldı.
Kurdele kesimi sırasında konuşan Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’de yeni bir işyerinin açılışı için toplandıklarını belirterek, “Neredeyse bildiğim kadarıyla Cumhuriyet tarihiyle yaşıt Türkiye’nin önemli markalardan birinin açılışını yapıyoruz. BU açılışın iki önemi var. Birincisi Arçelik gibi önemli bir markanın Edirne’de yeni bir şubesi açılıyor. Bir diğer önemi de Uzunköprü’nün önemli ailelerinden Akdemir ailesi burayı açıyor. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’da Akdemir ailesinin açtığı yeni işyerinin hayırlı olmasını diledi. 
Açılışa çok sayıda siyasetçi, iş insanı ve vatandaş katıldı. Kurdele kesiminin ardından mağaza gezilerek ürünler hakkında bilgiler alındı. 
Yavuz Göktaş
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.