ÖZBAŞ, ” ODAMIZ DAHA DÜZENLİ ÇALIŞACAK”

                Hafta sonunda yapılan genel kurulda seçimi kazanan Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Odası Başkanı Birol Özbaş, "Bu göreve üyelerimizin talebi üzerine aday olduk ve kazandık. Bundan sonra odamız daha düzenli çalışacak" dedi.

ÖZBAŞ, ” ODAMIZ DAHA DÜZENLİ ÇALIŞACAK”

                Hafta sonunda yapılan genel kurulda seçimi kazanan Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Odası Başkanı Birol Özbaş, "Bu göreve üyelerimizin talebi üzerine aday olduk ve kazandık. Bundan sonra odamız daha düzenli çalışacak" dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Mart 2018 Çarşamba 10:49
ÖZBAŞ, ” ODAMIZ DAHA DÜZENLİ ÇALIŞACAK”

                Hafta sonunda yapılan genel kurulda seçimi kazanan Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Odası Başkanı Birol Özbaş yaptığı açıklamada “Bu göreve talip olma nedenimiz oda  üyelerimizin  şikâyetleri, talepleri, teşvikleri doğrultusunda olup oda yönetiminden istedikleri kadar destek alamadıklarını bizimde bu işe el atmamızı bize daha fazla güvendiklerini belirterek bize destek çıktılar, bizde bu yola çıktık ve seçimi kazandık. Çevremden niye bu niyete daha önce girmedin haberimiz olmadı da destekleyelim diye bir sürü tepki aldım. Bu dönemde yine niyetim yoktu aslında. Genç bir grup kardeşimiz gel abi sen bize önderlik yap dediler. Neticede Cuma sabahı çalışmalarımıza başladık ve Pazar günü olan genel kurulumuzda seçimi kazandık.”dedi

                "BİZİM AMACIMIZ ÜYELERİMİZİN SIKINTILARINA ÇÖZÜM ÜRETMEK"

                Bizim amacımız üyelerimizin sıkıntılarına çözüm üretmek diyen Birol Özbaş “ İlk önce odaya gidip sekreterime “bana mesaj gelmedi” sorununu çözmek istiyorum dedim. Şimdi mesaj gelmiş mesajda pilav dağıtımı yapılacaktır yazmış. Bunu yazdıktan sonra da de ki yönetim kurulumuzun da seçimi vardır. Bütün arkadaşlarımız bizim seçimden neden haberimiz yok dediler. İlk önce bu soruna çözüm getireceğim. Bunu çözdükten sonra dedim ki her üyeye benim şahsi irtibat numaramı e posta adresimi üyelere göndereceksin. Bir sıkıntısı sorunu olan direk bana ulaşabilecek.” ifadelinde bulundu.

                Odaları ayakta tutmak için karma bir sistem oluşturulduğuna da değinen Özbaş “Daha önce çıkan bir yasaya göre meslek kuruluşları odadaki üye sayıları dört yüzden az olanlar başka bir odaya toplandı.  Böylelikle bilgisayar tamircisi bizim odaya girdi, saat tamircisi bizim odaya girdi, telefon tamircisi bizim odaya girdi veya başka bir odaya girdi. Odaları ayakta tutmak için böyle karma bir sistem oluşturuldu. Dedim ki bu meslek kuruluşlarını bir gruba ayıralım. Hangi arkadaşımız ne Vevobahis iş yapıyorsa ona göre bunları bir gruba ayıracağız. Böylelikle ben hangi meslek sınıfıyla irtibata geçmek istiyorsam rahatlıkla geçebileceğim ve onarında sorunlarını sınıflarına göre ayrı olarak çözebileceğim. Derdini çözemeyeceğim bir arkadaşımız olursa da ben bunu belgelendirip bu yüzden senin sorununu çözemedim demek isterim.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.