SAADET PARTİSİ’NDE DUR DURAK YOK

31 Martta yapılacak mahalli seçimlere hazırlanan Edirne Saadet Parti örgütü gece gündüz  demeden toplumun her kesimini ziyaret ederek siyasi çalışmalarını sürdürüyor.

SAADET PARTİSİ’NDE DUR DURAK YOK

31 Martta yapılacak mahalli seçimlere hazırlanan Edirne Saadet Parti örgütü gece gündüz  demeden toplumun her kesimini ziyaret ederek siyasi çalışmalarını sürdürüyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Mart 2019 Pazartesi 07:04
SAADET PARTİSİ’NDE DUR DURAK YOK

Edirne’de partililerle birlikte bütün esnafları turlayan  hatırlarını sorup önerilerini alan Saadet Partisi Edirne  Belediye Başkan Adayı Mansur İriş,” Biz ülkemizde dürüst politika uygulansın, partililer biri birini gereksiz yere suçlamasın  sadece yapacakların anlatsın istiyoruz.

Bizim yöntemimiz bu. Bütün partiler bundan ders almalı.Bugün yapılan seçim propagandalarına baktığımızda siyasi etiğe yakışmayan  konuşmalara, halkı kamplara bölecek söylemlere tanık oluyoruz.

Bazı siyasi parti yetkilileri  seçim meydanlarında yalanlarıyla halkı kandırmak başka alanlara çekmek   istiyor. Halk arasında  nifak tohumları atmanın kimseye yararı olmaz.

Bu halk asırlardır bir arada kardeşçe yaşadı. Siyasi çıkar uğuruna  halkımızı  bölmeyelim. Siyaseti kurallar içinde  medenice yapalım.Bizim ilkemiz bu” dedi

HALK HAYAT PAHALILIĞINDAN  YAKINIYOR

Çarşı pazarı gezdiklerinde halkın bazı siyasilerin kendi yaşamlarıyla ilgisi olmayan söylemleri  ile ilgilenmediğini  belirten İriş” Halk yaşam derdine düşmüş. Bir zamanlar tarımda kendi kendine yeterli olan bu ülke şimdi tarım ürünlerinin tamamını ithal eder duruma geldi. Başka ülkelerden patates , soğan, saman ithal ediyoruz.  Ülkeyi bu durama düşürenler şimdi  toplumu farklı söylemlerle  yanıltıp  hedef saptırıyor. Ülkenin en önemli sorunu geçim sıkıntısıdır. Halk yoksulluktan muzdarip. Bugün ülkenin gündemi  beka sorunu değil  hayat pahalılığıdır.Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde ve köylülerle yaptığımız görüşmelerde   halkın yakınmalarında bunu anlıyoruz. Saadet Partisi her zaman olduğu gibi halkın nabzını tutan sorunlarıyla iç içe olan bir partidir” dedi   

Fikri Yalın

Son Güncelleme: 17.03.2019 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.