ŞAMPİYONLARA CİĞER DOPİNGİ!

Dart Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olan İsmail Güner Ortaokulu öğrencileri, Tarihi Ciğerci Bahri Bey’in İşletmecisi Bahri Dinar’ın misafiri oldu.

ŞAMPİYONLARA CİĞER DOPİNGİ!

Dart Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olan İsmail Güner Ortaokulu öğrencileri, Tarihi Ciğerci Bahri Bey’in İşletmecisi Bahri Dinar’ın misafiri oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Nisan 2019 Salı 08:49
ŞAMPİYONLARA CİĞER DOPİNGİ!

Zor şartlar altında çalışarak Türkiye Dart Şampiyonası’nda 1’inci olan İsmail Güner Ortaokulu öğrencileri, dün Bahri Dinar’ın misafiri oldu. Dinar burada yaptığı konuşmada, başarılı öğrencilere kentin tüm bileşenlerinin destek olması gerektiğini söyledi.

DİNAR: “HEP BERABER DESTEK OLMALIYIZ”

Tarihi Ciğerci Bahri Bey’in İşletmecisi Bahri Dinar, geçen hafta gazetede bir haber okuduğu söyleyerek, “İsmail Güner Ortaokulu öğrencisi Edirneli 5 kızımız, 32 ilin katılmış olduğu Dart Şampiyonasında 1’inci olmuşlar. Onlar bizim kızlarımız ama bu birincilikten haberimiz yoktu. Bu kızlarımız zor koşullarda çalışarak birinci olmuşlar. Zaten ilgimi çeken konu da buydu. Bütün zor koşullara rağmen kızlarımız şampiyonaya giderek 32 ilin içerisinde 1’inci olmuş. Duygulandım ve çok gurur duydum. Kendilerini işletmemize davet ettim. Sağ olsunlar bugün benim misafirim oldular. İnşallah bundan sonrasında Valiliğimiz, Belediyemiz ve tüm Halkımız kızlarımıza destek olacaktır. Çünkü başarılı olan bu kızlarımıza destek olursak, belki ileride Milli Takımda göreceğiz.” dedi.

IRMAK: “BODRUM KATINDA ÇALIŞARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDUK”

İsmail Güner Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Merve Irmak ise, “Çok zorlu bir dönemden geçtik. Tüm hafta sonlarını çalışarak geçirdik. Tenefüslerde ve tüm boş zamanlarımızda da çalıştık. Bu çalışmalarımız meyvesini verdi ve Türkiye Şampiyonu olduk. Çok mutluyuz. İmkanlarımızın çok iyi olduğu söylenemez. Bir bodrum katında çalışarak Türkiye Şampiyonu olduk. Bizim için bu, ayrı bir gurur. Takım arkadaşlarım ve öğretmenlerimizin desteğiyle, inancıyla başarılı olduk. Okul Müdürümüzün de destekleri oldu. Kendisine de teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.