Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Şubat 2021 Çarşamba 15:06
Satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, 429 (2412) Ada, 3 Parsel, ÇINARLI Mahalle/Köy, /ZEMİN-1/-/1 Nolu Bağımsız Bölüm Çanakkale, merkez,Çınarlı köyü,Dardanos mevkii;Hasan Mevsuf caddesi,Çınarlı 6 .sokak üzerinde bulunan ve tapuda,ada no.429,parsel no:3( önceki pafta:15,parsel:2412 ) ,de kayıtlı, 14kapı numaralı bağımsız bölüm numarası 1 olan dubleks meskendir. Davaya konu taşınmaz keşif anında belirlenmiş olup, rapora konu taşınmazın"Kat İrtifakına Esas Onaylı Mimari Planı" incelenmiş ve içi de görülmüştür.Onaylı mimari plana göre taşınmaz dubleks tarzda inşa edilmiş olup,zemin katında;salon,mutfak,antre,banyo ile tuvalet ve salon önünde,üzeri ahşap pergole ile kapatılmış teras;1.katında ise 3 adet yatak odası,koridor,banyo ile tuvalet ve balkon ayrıca çatı gabarisi dahilinde,bir adet oda ile nişi ve yine çatı gabarisi dahilindeteras bulunduğu görülmüştür. Taşınmazın üzerinde yer aldığı arsanın etrafı bahçe duvarı ile çevrilerek bahçe düzenlemesi yapılmış durumdadır. Rapora konu taşınmazın,onaylı mimari planına göre yaklaşık net alanı ; 87,00 m2 olarak hesaplanmış olup,zemin kat önündeki teras alanı ise yaklaşık 24,50 m2 dir.Rapora konu taşınmaz konum itibariyle, şehrin yazlık bir beldesi olan Dardanos mevkiinde bulunmakta olup yakın çevresinde müstakil tarzda bahçeli yazlık konutlar ile yazlık siteler bulunmaktadır. Taşınmazın çok yakınında sahil bandı da bulunmakta olup buradan denize girme imkanı mevcuttur. Dardanos yazlık bir belde olmakla birlikte ulaşım imkanlarının artması ile birlikte hem yaz hem de kış aylarında ikamet edilen bir hale gelmiş olup aynı zamanda Dardanos mevkiine doğalgaz hattının da gelmiş olması taşınmazın değerini olumlu yönde etkilemiştir.

Tahmini bedeli  475.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Çanakkale Adliyesi İhale Mezat Salonu Oda No:AZ-026 Merkez/ÇANAKKALE'de, 20/05/2021 günü, saat  10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.