SERTİFİKALARINI ALDILAR !

‘Güvenli Yarınlar' projesi kapsamında Trakya City Hotel'de gerçekleştirilen Kişisel Gelişim ve Hijyen Eğitimleri sona erdi. Eğitimlere katılan kursiyerler sertifikalarını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal Turan'ın elinden aldılar

SERTİFİKALARINI ALDILAR !

‘Güvenli Yarınlar' projesi kapsamında Trakya City Hotel'de gerçekleştirilen Kişisel Gelişim ve Hijyen Eğitimleri sona erdi. Eğitimlere katılan kursiyerler sertifikalarını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal Turan'ın elinden aldılar

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Ekim 2017 Perşembe 10:08
SERTİFİKALARINI ALDILAR !

    Edirne Roman Eğitimi Gönüllüleri Derneği tarafından yürütülen 'Güvenli Yarınlar' projesi kapsamında Trakya City Hotel'de gerçekleştirilen Kişisel Gelişim ve Hijyen Eğitimleri sona erdi. Eğitime katılan kursiyerler, burada verilen eğitimden çok memnun kaldıklarını söylerken Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı ise, kadınların bu memnuniyetinin doğru yolda olduklarının göstergesi olduğunu belirtti.         
    GÜLATEŞ: “ÇOK BİLGİLENDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”
    Kursiyer Şaziye Gülateş, eğitimlerde topluma adaptasyon süreciyle ilgili çok bilgilendiklerini söyleyerek; “Eğitimlerden çok memnun kaldık. Zaten proje kapsamında süpürge yapmayı, sepet yapmayı öğrenmiştik. Bu eğitimin de çok büyük faydaları oldu bize. Topluma adaptasyon süreciyle ilgili çok bilgilendiğimizi düşünüyorum. Çok mutluyuz bu nedenle. Bu tarz projelerin devam etmesini de istiyoruz. Çok fazla ilgilenildi bizimle. Bu nedenle herkese çok teşekkür ediyorum. ” dedi. 
    KIZILCIKÖZ: “KENDİMİZİ GELİŞTİRDİK”
    Diğer bir Kursiyer Emel Kızılcıköz ise eğitimlerde çok fazla bilgilendiklerini belirterek; “Proje kapsamında burada gerçekleştirilen Kişisel Gelişim ve Hijyen eğitimlerinden çok faydalandığımızı düşünüyorum. Kendimizi geliştirdik. Çocuklarımıza bağırmadan çağırmadan şiddet göstermeden ikna edebilme konusunda bilgiler edindik. Topluma adaptasyon Casinovale süreciyle ilgili çok fazla bilgiler aldık. Bu nedenle çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı. 
ŞALLI: “MEMNUNİYET, BİZLERİN DOĞRU YOLDA OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR”
    Edirne Roman Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Turan Şallı, yapılan eğitimlerden kadınların çok memnun kaldığını belirterek; “Proje kapsamında Kişisel Gelişim ve Hijyen Eğitimlerine ilişkin düzenlediğimiz eğitimler bugün sona erdi. Tabi biz bu kursa katılan bayanlarla birebir görüştüğümüzde, kendilerinin bize bu yapılan eğitimlerin faydalı geçtiğini ifade etmeleri, bizim ne kadar doğru şeyler yaptığımızı gösterdi. Proje kapsamında biz de memnun olduk. Çünkü biz yaptığımız her işi insanımıza dokunmak amaçlı yapıyoruz. İnsanlarımız iyi şeyler öğrensinler. Gerçek hayatta bir sorun varsa sorunu öğrensin, sosyal hayatta iletişimde yaşamış oldukları problemleri paylaşsın ve eğitim alsın, biz bunu istedik. İnsanlarımız projenin ismindeki gibi güvenli yarınlar, huzurlu yarınlar bir anlamda da bilinçli bir birey olmalarını istedik. Dediğim gibi bayanların yapılan bu eğitimlerden memnun olması bizlerin doğru yolda olduğunun bir göstergesidir.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.