SEYİT TORUN, TÜM İLÇELERİ GEZİYOR

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve CHP Edirne İl teşkilatı üyeleri tüm ilçeleri gezerek, ziyaretlerde bulunuyor.

SEYİT TORUN, TÜM İLÇELERİ GEZİYOR

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve CHP Edirne İl teşkilatı üyeleri tüm ilçeleri gezerek, ziyaretlerde bulunuyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Ocak 2022 Cuma 06:47
SEYİT TORUN, TÜM İLÇELERİ GEZİYOR

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte tüm ilçelerde ziyaretlerde bulunuluyor.

Yapılan ziyaretlerde yerel yönetimlerin yaşadığı sorunlar, halkın yerel yönetimlerden beklentileri gibi konuları masaya yatıran heyet partililerle de bir araya geliyor.

Torun, CHP’li Belediye Başkanlarının olduğu ilçe ve beldelerde halkla da buluştu. İktidarın adaletsiz davrandığını dile getiren Torun, vatandaşın verdiği vergilerden toplanan gelirin, belediyelere eşit dağıtılmadığını sözlerine ekledi. Torun ayrıca, CHP’li belediyelerin başarılarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kızdırdığını da ileri sürdü.

Yavuz Göktaş

"ÖZGÜRLÜK EN ÖNEMLİ ŞEYDİR"

Başkan Demir, hayatta en önemli şeyin özgürlük olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;" Dün gencecik bir yavrumuz cemaat yurdunda kalmaya ve baskı altında yaşamaya katlanamadığı için intihar etti. Arkasında da not bıraktı. Notta da;" kendime zaman ayıramıyordum, hep başka kitaplar okutuluyordu, her şeye zorluyorlardı, Türkiye'den umudumu kestim" demiş. Bakın bu hayatta en en önemli şey özgürlüktür. Bir insan özgürlüğü elinden alındığında her şeyi elinden alınmış gibi olur ve hayata küser. İşte o kişinin yapamayacağı şey yoktur. Enes Kara da özgürlük dedi, Uğur Yavaş da özgürlük dedi, Mustafa Kemal Atatürk de özgürlük demişti. Bu insanlara özgürlük veremeyecekseniz, intihara sürükleyecekseniz, umutlarını tüketecekseniz ya yol bulun ya da yolu açın biz gelelim." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.