Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2+1 daire satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2+1 daire icradan satılacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2+1 daire satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Nisan 2021 Salı 16:35
Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2+1 daire satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Süleymanpaşa İlçe, 1283 Ada, 15 Parsel, YAVUZ Mahalle/Köy, 1 Normal kat ,2 Nolu Bağımsız BölümAna taşınmaz niteliği arsa olan taşınmazın 1.kat 2.nolu bağımsız bölümü borçlu adına tam hisse olarak kayıtlıdır. taşınmaz şehir merkezine 9000 metre denize 330 Metre mesafede Kumbağ-Tekirdağ ana yolu asfaltına yakın.etrafında 2-4 katlı konut ve yazlık nitekilli taşınmazlar bulunmaktaıdr. belediyenin her türlü hizmetlerinden faydalanmaktadır. bağımsız bölüm 2 oda ,salon ,mutfak ,banyo ve tuvaletten oluşmaktadır. salon ve oda tabanları laminant diğer alanların tabanı ile ıslak alanların tavana kadar duvarları seramik kaplıdır. iç kapılar ahşap pencereler PVC doğramadır. Duvarları plastik boyalı tavanda kartonpiyener bulunmaktadır. Bağımsız bölüm 110,00 m2 alana sahiptir.yapı 10-15 yıllık olup kullanımı ve yaşı dikkate alındığında %15 yıpranma oaranına sahiptir. Bağımsız bölümün bulunduğu yapı zemin kat +2 normal kat olmak üzere 3 katlı betonarme karkas bir yapıdır.

Tahmini bedeli  240.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, TEKİRDAĞ ADALET SARAYI KAT:-4 İCRA SATIŞ MEZAT SALONU SÜLEYMANPAŞA/TEKİRDAĞ'da, 01/06/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.