TRAKYA BİRLİK ALAMAZ MI ? 

CHP İl başkanı Fevzi Pekcanlı,  Güneydoğu gezisi hakkında açıklamalarda bulundu. Pekcanlı,  Alpulu şeker Fabrikasını CHP’li belediyelerinin almasını takdirle karşıladığını, ancak çiftçi kuyruluşu olan Trakya Birliğin fabrikayı almasının daha doğru olacağını söyledi.

TRAKYA BİRLİK ALAMAZ MI ? 

CHP İl başkanı Fevzi Pekcanlı,  Güneydoğu gezisi hakkında açıklamalarda bulundu. Pekcanlı,  Alpulu şeker Fabrikasını CHP’li belediyelerinin almasını takdirle karşıladığını, ancak çiftçi kuyruluşu olan Trakya Birliğin fabrikayı almasının daha doğru olacağını söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Mart 2018 Cumartesi 09:00
TRAKYA BİRLİK ALAMAZ MI ? 

          CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı,  İl Merkezinde düzenlediği toplantıda Betmatik Güneydoğu’da Diyarbakın’a yaptığı seyahat ile ilgili açıklama yaptı. Diyarbakır halkının kendilerine sahip çıktığını Diyarbakır’ın bir kısmının modern bir kent olduğunu,  Sur gibi bazı semtlerin ise yoksulluk içinde kıvrandığını belirtti.

         Pekcanlı  herkesin bu bölgelere gidip görmesi uyarısında bulundu . Diyarbakır’da partisinin oyunun çok düşük olduğunu belirten Pekcanlı bu ilin  halkının politik bilincinin çok  yüksek ve  bu  ilde  sol görüşün hakim. Olduğunu belirtti

         "8  ŞEHİDİMİZ VAR"

         Afrin’de  düzenlenen operasyonda 8 şehidin olduğunu  bu konuda üzüntülerini bulunduğunu belirten Pekcanlı; “Merkez İlçe örgütümüzün düzenlediği kan bağışı kampanyasına halkımızı davet ettik. Bizim ilçe başkanlarımız bu tür  sosyal etkinlik yaparlar. Bağış kampanyasına  katılım yüksek. Bu günlerde yapılacak  kan bağışının çok yararlı ve anlamlı buluyorum” dedi.

         " ÖZELLEŞTİRMEYE KARŞIYIZ"

         Güneydoğuda bulunduğu sırada  14 şeker fabrikasının özelleştirileceği haberini aldığını belirten Pekcanlı; “ Partimizin   özelleştirmeye hayır diyen  bir dizi  etkinliği oldu.  Alpulu Şeker Fabrikası önünde eylem yapıldı. Bunun ardından CHP’li Trakyalı belediyelerin Alpulu Şeker Fabrikasını alma talepleri oldu. Bunun için ilk aşamada özelleştirmenin durdurulması gerekiyor. İlla da satış kararı çıkarsa CHP’li belediyeler Atatürk’ün kurduğu bir fabrika ve manevi bir ağırlığı olduğu için alma talebinde bulunacaklar. CHP Edirne İl Başkanı olarak benim için bu gurur verici bir olay.”

         "TRAKYA BİRLİK ŞEKER FABRİKASINI ALABİLİR"   

         CHP’li belediyeler bu fabrikanın önemini ne kadar düşünüyorsa Bu fabrikayı almak Trakya Birliğe de  yakışacağını  belirten Pekcanlı; “. Fabrika özelleştirilecekse Trakya Birlik buna talip olmalı.Biz parti olarak özelleştirmeye karşıyız. İktidar partisi hala özelleştirmede ısrar  ettiğine göre  CHP’li belediyeler de bu  konuya sahip çıkıyorsa neden Trakya Birlik yönetimi sahip çıkmasın. Trakya Birliğin  Alpuillu Şeker Fabrikasını alacak gücü var. Bir süre önce Birliğin genel kurulu yapıldı orada açıkladıkları bütçeleri ile bu fabrikayı rahatlıkla alabilirler. Böylece ortakları olan çiftçiye de hizmet etmiş olurlar. Ben Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ve yönetiminden bu konuda açıklama bekliyorum” dedi

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.