T.Ü. ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI DOPDOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTI

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trakya Üniversitesi Öğrenci Toplulukları, 2021-2022 Akademik Yılını toplam 896 etkinlik ile dolu dolu geçirdi.

T.Ü. ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI DOPDOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTI

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trakya Üniversitesi Öğrenci Toplulukları, 2021-2022 Akademik Yılını toplam 896 etkinlik ile dolu dolu geçirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Temmuz 2022 Cuma 06:00
T.Ü. ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI DOPDOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTI

Türkiye’nin en aktif öğrenci topluluklarına ev sahipliği yapan Trakya Üniversitesinde öğrenciler 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde akademik, sanatsal ve kültürel pek çok etkinliğe imza attı. SKS bünyesinde faaliyet gösteren 107 öğrenci topluluğu, yaklaşık 8500 üye öğrencisi ile 45 farklı nitelikte 896 faaliyet gerçekleştirdi. Online platformlarda 101 etkinliği hayata geçiren topluluklar aynı zamanda 53 sosyal sorumluluk projesiyle de gönüllere dokundu. Farklı toplulukların ortaklaşa gerçekleştirdikleri etkinliklerle birlikte çalışma kültürü ile interdisipliner ve multidisipliner çalışmalara da imza attılar.

Öğrencilerin etkinliklerinin hem nitelik hem de nicelik açısından zirve yaptığı bir yılı geride bıraktıklarını söyleyen SKS Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen “Öğrencilerimiz, pandemi döneminde dahi hız kesmeden etkinliklerini online platformlara taşıyarak etkin bir öğrencilik süreci geçirmişti. Bu dönemde kazandıkları deneyimleri yeniden yüz yüze eğitime geçtiğimiz bu yıl içerisinde de değerlendirdiler. Eğitim, konferans, panel, söyleşi, konser, kamp gibi birçok farklı nitelikte etkinlik düzenlediler. Bu etkinliklerle hem ekip çalışmasını öğrendiler hem de iletişim ağlarını genişlettiler. Aynı zamanda farklı disiplinlerdeki öğrenci toplulukları ile bir araya gelerek düzenledikleri etkinliklerle interdisipliner ve multidisipliner çalışma kültürü edindiler. Bizlere bu imkânı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu olmak üzere tüm Trakya Üniversitesi ailesine ve SKS çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi.

Trakya Üniversitesi ailesinin en kıymetli üyeleri öğrencilerin çalışmaları ile gurur duyduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Topluluklarımız her geçen yıl hem etkinlik sayılarını hem de etkinliklerin kalitelerini artırıyor. Üniversite yönetimi olarak gençlerimize güveniyoruz ve onları her anlamda destekliyoruz. Sağ olsunlar öğrencilerimiz de bu güvenimizi ve desteğimizi karşılıksız bırakmıyorlar. Türkiye’de örnek olacak nitelikte çalışmalara, projelere ve etkinliklere imza atıyorlar. Bu yıl iki kez düzenlediğimiz ‘Topluluklar Buluşuyor’ etkinliğimizde adeta bir bayram coşkusu yaşandı. Öğrencilerimiz burada diğer topluluklarla kaynaşırken yeni ekip arkadaşları ile de tanışma imkânı buldu. Bilimsel, sanatsal ve kültürel birçok faaliyete imza atan öğrencilerimizi, SKS Daire Başkanı Burak İşçimen nezdinde tüm çalışma arkadaşlarını ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl yeni hedefler ve projelerle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.