T.Ü. TOPLULUKLARI SPORDA 18 MADALYA VE 2 KUPA KAZANDI

Trakya Üniversitesi Sağlık kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) bünyesinde faaliyet gösteren spor toplulukları, başarılarla dolu bir yılı geride bıraktı.

T.Ü. TOPLULUKLARI SPORDA 18 MADALYA VE 2 KUPA KAZANDI

Trakya Üniversitesi Sağlık kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) bünyesinde faaliyet gösteren spor toplulukları, başarılarla dolu bir yılı geride bıraktı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Temmuz 2022 Cuma 06:00
T.Ü. TOPLULUKLARI SPORDA 18 MADALYA VE 2 KUPA KAZANDI

Şampiyon sporculara ev sahipliği yapan Trakya Üniversitesi, 107 öğrenci topluluğu ile şampiyon sporcular da yetiştirmeye devam ediyor. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde gerçekleşen Üniversiteler Spor Ligi müsabakalarında Trakya Üniversitesi öğrencileri, takım ve bireysel olarak başarılı sonuçlara imza attı. 13 branşta 126 sporcuya lisans çıkaran Trakya Üniversitesi, takım müsabakalarında Ragbi Takımı ile Türkiye Şampiyonluğu, Korfbol Takımı ile de ÜNİLİG Grup Birinciliği; bireysel mücadelelerde de toplamda 18 madalya almaya hak kazandı.

Öğrencileri başarılarından ötürü tebrik eden Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen “Öğrencilerimiz kültürel ve sanatsal etkinliklerdeki başarılarını sportif faaliyetlerde de gösterdi. Hem takım hem de bireysel müsabakalardaki başarıları ile bizleri hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Öğrencilerimizi, antrenörlerini, Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesinin kıymetli hocalarını ve topluluk akademik danışmanı hocalarımızı tebrik ediyorum. Trakya Üniversitesi, yeni yılda da madalya ve kupalar kazanmaya devam edecek.” dedi.

Öğr. Gör. Burak İşçimen, Trakya Üniversitesinin şampiyonluklar ve kupaların yanı sıra başarılı organizasyonlarla da dikkat çektiğini belirterek, önümüzdeki yıl içerisinde ÜNİLİG kapsamında önemli müsabakalara ev sahipliği yapacaklarını da dile getirdi.

Trakya Üniversitesinin öğrencilerinin akademik gelişimlerinin yanı sıra sportif ve bireysel gelişimlerini de önemsediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversite olarak şampiyon sporcular yetiştirmek ve şampiyonlara ev sahipliği yapmak gibi bir misyonumuz var. Başta güreş olmak üzere birçok madalyalı ve şampiyon sporcumuz akademik eğitimleri için Trakya Üniversitesini tercih ediyor. Aynı zamanda öğrencilerimizin de sportif faaliyetlerde bulunmasını, üniversite sporları içerisinde Üniversitemizi temsil etmelerini arzuluyoruz. Bu noktada Burak İşçimen Hocamız ve SKS’nin kıymetli çalışanlarının gayretleri ile güzel sonuçlar elde ediyoruz. Bu başarıların önümüzdeki yıllarda da artarak deva edeceğine inanıyorum. Başarılarından ötürü öğrencilerimizi, antrenörlerini, Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesinin hocalarını ve topluluk akademik danışmaları ile Burak Hoca başta olmak üzere SKS çalışanlarını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.