Satılık İki Katlı Kargir Ev

Tekirdağ Şarköy'de iki katlı kargir ev icradan satılacak.

Satılık İki Katlı Kargir Ev

Tekirdağ Şarköy'de iki katlı kargir ev icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Şubat 2021 Pazar 14:58
Satılık İki Katlı Kargir Ev

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Satışa konu 155,53 m2 yüzölçümlü Avlulu iki katlı kargir ev vasıflı taşınmaz mevcut durumda taban alanı 106 m2 1.katı 116 m2 olmak üzere 2 katlı betonarme kargir bir yapı olup, zemin katı depo-dükkan(atölye) 1. katı mesken olarak kullanılmaktadır. Mesken 3 oda 1 salon, mutfak, banyo-wc hol ve 2 balkondan oluşmaktadır. Bina dış cephesi genel olarak yıpranmış halde olup, çatısı kiremit ile örtülüdür. Meskenin kapısı dış kapısı demir, iç kapılar amerikan tipi, camlar pwc, odaların zeminleri laminant, banyo duvarlar ve yerler ile holün zemini fayans, duvarlar boyalıdır. Balkonlardan 1 adedi pvc ile kapatılarak oda içi ile bütünleşik hale getirilmiştir. Zemin katın depo olarak kullanılan kısmı genel olarak bakımsız, giriş kapısı demir kapı, yaklaşık 9m2 lik dükkan olarak kullanılan kısmı da bakımsız halde olup, ön cephesi demir çerçeveli-camlıdır. Binanın ısıtması katı yakıttır. Bununla birlikte taşınmazın yer aldığı bölgeye doğalgaz hattı çekilmiş vaziyettedir. Taşınmazın bulunduğu 899 ada 3 parsel Ayrık Nizam 4 Kat imar lejantına sahip olup imar yoluna cephelidir. Taşınmaz, ara sokakta yer alıp, tüm belediye hizmetlerinden faydalanmakta; su, kanalizasyon, çöp toplama, toplu taşıma hizmetlerinden; elektrik ve telekominasyon alt yapısından yararlanmaktadır. Taşınmaz, sahile, marketlere, pazara, okullara, ibadet yerlerine yürüme mesafesindedir. Taşınmazın Hükümet Konağına mesafesi yaklaşık 800m, Belediye Başkanlığına550m, kıyıya ise 350m2dir.

Tahmini bedeli  668.615 ₺ olan taşınmazın ihalesi, ŞARKÖY ADLİYESİ ZEMİN ALT KAT'ta, 04/05/2021 günü saat 10:15'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/739982/emlak/konut/tekirdag-sarkoyde-iki-katli-kargir-ev-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.