ÜNER YENİDEN BAŞKAN

Edirne Belediyesi Edirnespor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda tek listeyle seçime giren Mevcut Başkan Savaş Üner, yeniden başkan seçildi. Genel kurulda seçimin yanı sıra, Edirnespor’un eski ‘Sarı-Kırmızı-Beyaz’ renklerine dönmesi ve yönetim kurulunun 16 kişiden 8’e düşürülmesi de oybirliğiyle kabul edildi.

ÜNER YENİDEN BAŞKAN

Edirne Belediyesi Edirnespor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda tek listeyle seçime giren Mevcut Başkan Savaş Üner, yeniden başkan seçildi. Genel kurulda seçimin yanı sıra, Edirnespor’un eski ‘Sarı-Kırmızı-Beyaz’ renklerine dönmesi ve yönetim kurulunun 16 kişiden 8’e düşürülmesi de oybirliğiyle kabul edildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Mayıs 2019 Cuma 08:57
ÜNER YENİDEN BAŞKAN

Ligin son 3 haftasına en yakın takipçisinin 5 puan önünde giren ancak alınan kötü sonuçlarla ligi 2’nci olarak bitiren Edirne Belediyesi Edirnespor’da, olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Şükrüpaşa Mahallesi’nde bulunan Edirnespor Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurulda yapılan seçimde, Mevcut Başkan Savaş Üner yeniden başkan seçildi. Genel kurulda seçimin yanı sıra, başta kulübün renklerinin ‘Sarı-Kırmızı-Beyaz’ olarak değiştirilmesi olmak üzere yeniliklere de imza atıldı. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulun Divan Başkanlığını Erol Ergülen, Katip Üyelikleri ise Nedim Mercan ile Musa Sugözleyen yaptı.

“BU İŞLER SOSYAL MEDYADAN SALLAMAKLA OLMUYOR”

Genel kurulun başında konuşma yapan Edirnespor Başkanı Savaş Üner, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Futbolda bu sene, yıllar sonra çok önemli bir fırsat yakalamıştık ve son 3 haftaya 5 puan önde lider girmiştik. Fakat 2 hafta üst üste İstanbul takımlarına mağlup olarak ve rakibimizin galip gelmesiyle maalesef ligi liderin 1 puan gerisinde ikinci tamamladık. Burada bazı kişilere seslenmek istiyorum; sosyal medyadan sallamakla bu işlerin olmadığını bilsin herkes. Herkes bu takımın şampiyon olması için elinden gelen her şeyi yaptı. Taraftarı da, futbolcusu da, yönetimi de, idari kadrosu da yaptı. Son 3 haftaya kadar yönetim ve teknik kadroya, ‘böyle oynayın canımız size feda’ deyip de, sonrasındaki mağlubiyetlerden sonra küfür etmek hoş olmadı. Buradan her ne olursa olsun takımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Altyapıda bu yıl devrim yaptık. Altyapı kategorilerinin 3'ünde il şampiyonu olarak büyük bir başarı elde ettik. İl şampiyonu olan U14 takımımız bugün Yalova'da ilk maçına çıkıyor, onlar da finallerde şu an. 2 yıl üst üste başarılarla dolu bir basketbol takımımız vardı. Bu yıl itibariyle 1'inci lige veda etmiş bulunmaktayız ama tabi buna federasyon karar verecek. Voleybolda 1 yıl ara verdiğimiz bölgesel ligden tekrar bir takım kurduk ve final maçını kaybettik. Bu zamana kadar bayan voleybol takımımızda da teknik heyet ve filenin sultanlarına verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

ESKİ RENKLERE DÖNÜLDÜ!

Başkan Üner’in konuşmasının ardından gerçekleştirilen genel kurulda; yönetim, denetim ve bütçe raporları tek tek okundu ve ibra edildi. Sonrasında Başkanlık Divanına verilen ve; Kulübün 16 asil, 16 yedek üyeden oluşan yönetiminin 8 asil, 8 yedek üyeden oluşması, mevcut ‘Kırmızı-Beyaz’ renkler yerine Edirnespor’un eski renkleri olan ‘Kırmızı-Beyaz-Sarı’ renklerine dönülmesi ile genel kurulların 2 yılda bir yerine, 3 yılda bir Mayıs ayında yapılmasını içeren önerge okundu ve oybirliğiyle kabul edildi.

Ardından tek listeyle gerçekleştirilen seçimde, Mevcut Başkan Savaş Üner yeniden Başkan seçildi. Başkan Üner'in 8 asil, 8 yedekten oluşan yönetim ve 3 asil, 3 yedekten oluşan denetim kurulu listesi şu şekilde oluştu;

Yönetim Kurulu

Asil: Adem Yetişken, Cenk Benakman, Ender Özden, Yalçın Günal, Yavuz Arslan, Hasan Berk Şahin, Mert Seyyar, Burak Güngörmedi

Yedek: Altuğ Çoban, Murat Kocabaş, Gürkan Bilgin, Serkan Üner, Savaş Coşkun, Göksu Uysal, Vedat Fidancı, Adem Kalkan

Denetim Kurulu

Asil: Özkan Tosun, Ahmet Kıyı, Ümit Geçmiş

Yedek: Erdoğdu Zangalı, Fırat Nekes, Yılmaz Özdemir

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.