Vilayet Meydanı'na yakın satılık 3+1 Daire

Kırklareli Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Vilayet Meydanı'na yakın satılık 3+1 Daire

Kırklareli Merkez'de 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Nisan 2021 Cumartesi 14:49
Vilayet Meydanı'na yakın satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tapu kayıtlarında Kırklareli İl, Merkez İlçe, 66 Ada, 75 Parsel, KARAKAŞ Mahalle, Gazhane Mevkii, zemin kat 4 nolu bağımsız bölüm olup konut nitelikli, 2545/61077 arsa paylı ana taşınmaz niteliği olarak ise 6 katlı betonarme apartman ve arsa olan tam hisseli taşınmazdır. Taşınmaz adresi Kırklareli merkez ilçe İli Karakaş Mahallesi Gazhane Sokak No:10 Coşkun Apartmanı B blok zemin kat 4 nolu bağımsız bölümdür. Taşınmaz şehir Bitişik nizam katlı inşaat adası içindedir. Taşınmaz 3 oda , salon , mutfak , hol , banyo , wc ve balkon ( 2 adet ) bölümlerinden ibarettir. İç zeminler laminant parke ve seramik ile döşelidir. Duvarları saten boyalı , tavanlar plastik boyalıdır. Giriş kapısı çelik , dış pencereler plastik doğramadır. Isınma şekli doğal gazlıdır. ( kombilidir ) Elektrik ve suyu mevcuttur. Binada asansör mevcuttur. Binanın giriş kapısı demir doğramadır. Bina içi merdiven sahanlıkları ve basamakları mermer ile kaplıdır. Taşınmazın alanı 120,00 metrekaredir. Şehir merkezine yakın bir mevkiide bulunan taşınmaz tüm belediye faaliyetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmaz üzerinde inşai faaliyetler tamamlanmış olup yakın çevresi konutlar , işyerleri , okul , park , cami , şehir stadyumu , vilayet meydanı , istasyon mesire alanı olarak inkişaf etmiştir.

Tahmini bedeli  264.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de, 28/05/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.