YAZICIOĞLU DUALARLA ANILDI

Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 10’uncu yıldönümünde Büyük Birlik Partisi Edirne İl Teşkilatı tarafından dualarla anıldı.

YAZICIOĞLU DUALARLA ANILDI

Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 10’uncu yıldönümünde Büyük Birlik Partisi Edirne İl Teşkilatı tarafından dualarla anıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Mart 2019 Cumartesi 09:17
YAZICIOĞLU DUALARLA ANILDI

10 yıl önce helikopter kazası sonucu vefat eden Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Büyük Birlik Partisi Edirne İl Teşkilatı tarafından dualarla anıldı. Büyük Birlik Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu Eski Cami önünde yapmış olduğu basın açıklamasında, “Bugün Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, yol arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okuttuk. Şehit Liderimizin bugün vefatının 10’uncu yılı. Şehit liderimizin yüce Türk Milleti’ne olan bağlılığını herkes biliyor. Devlet adına her şeye, her yere gitti.” dedi.

“YARAMIZ ACIYOR”

Büyük Birlik Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu yapmış olduğu açıklamada, “Bugün Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, yol arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okuttuk. Şehit Liderimizin bugün vefatının 10’uncu yılı. Şehit liderimizin yüce Türk Milleti’ne olan bağlılığını herkes biliyor. Devlet adına her şeye, her yere gitti. Helikopter düştüğünde biz, ‘Suikast’ dedik ama devleti yönetenlerin hiçbiri oraya gitmedi. Yaramız acıyor. Ama biz adaletimize güveniyoruz. Bürokratın içine sızmışlar var. Siyasi emellerine ulaşmak isteyenler var. Biz bunlara da fırsat vermeyeceğiz.  Bu vatan hepimizin. Bu vatana ihanet edenleri cezalandırsınlar. Vatan aşkına sahip olanlara sahip çıkılsın. Tüm şehitlerimizin mekânları cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.