Kolum kanadım tutmuyor derler ya işte öyleyim inanın.

Birde buna beyin yorgunluğu,zorunluluğun meydana getirdiği ruhsal bunalım emareleri eklenince bırakın ne yazacağıma,ne yapacağıma bile karar vermekte zorlanıyorum.

Tabii ki bu atmosferin oluşumunda bir ay içinde iki dostumu,arkadaşımı kaybetmiş olmamın da büyük etkisi olduğunu yadsımak mümkün değil.

Önce,iyi bir dost,ağabey,arkadaş ve beyefendi bir insan olan ve yıllarca Televizyon camiasında görev yaptığımız için sık sık teşiki mesaimiz ve Edirnespor sevdamız olan Atilla Bilgin Hocamı,ardından da son 20 yıllık yaşamımın bir parçası haline gelen ve Bahri Dinar ile birlikte hemen her gün buluşup sohbet ettiğimiz arkadaşım,meslektaşım olan güzel insan Beyazıt Sansı'yı kaybetmiş olmamın etkisi büyük.

Allah her ikisine de gani gani rahmet eylesin.

Atilla Bilgin prensipli,kendine iyi bakan,yaşamına ve sağlığına çok dikkat eden ve bu konularda örnek alınacak insandı.

Futbolda önemli bilgilere sahipti ve bunları uygulamada da başarılı oldu.

Edirnesporunda aralarında olduğu birçok Spor Kulübünde Teknik Direktör olarak görev yaptı.

KORONA yasakları nedeniyle Atilla Hocamın cenazesine iştirak edip son görevimi yapamadım ama Beyazıt Hocamın cenazesi 65 yaş üstü izin saatine rastladığı için katılıp görevimi ifa ettim.

Şayet bu yasaklar olmamış olsaydı sanırım insan seli olurdu cenazesi.

Çünkü buna rağmen normal bir gün gibi çok kalabalık bir dost ve yakın topluluğu vardı cenaze töreninde.

Eşim ile birlikte evine gidip eşine ve aile fertlerine baş sağlığı ve sabır diledikten sonra Karaağaç Eski Camide kılınan Cenaze töreni ve sonrasında Karaağaç Mezarlığındaki kabrine intikal ettirdik arkadaşımı.

Belediye Başkanımızda daha Cenaze gelmeden evine gelip baş sağlığı diledi ve cenaze töreni sonrasında Kabristanlığa kadar gelerek cenazenin defin törenine iştirak etti.

Birçok kişinin ifade ettiği gibi bende Başkanımıza yani bu şehrin Eminine bu vefalı davranışı nedeniyle takdirlerimi ve teşekkürlerimi ifade etmek isterim.

Beyazıt Hocamızı burada anlatmak onun kişiliğini karakterini ve de Edirne için bıraktığı kalıcı ve ölümsüz eserlerini saymak mümkün değil.

İyi bir insandı.

Dosttu ve sevdiği insanı gerçekten sever ve onun için yapamayacağı fedakarlığı yoktu.

Değerli Atilla Hocamı ve Beyazıt Hocamı bu vesileyle de bir kez daha rahmetle anıyorum.

Ruhları şad,mekanları cennet olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.