Bu yazıyı yazmasaydım, vicdanım rahat etmeyecekti.

15 Temmuz 2016 günü, güzel ülkemiz Türkiye kötü bir gece yaşadı.

Memleket içinde kümelenen dinci-bağnaz-yobaz bir kitle Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin meşru hükümetine karşı bir darbe girişiminde bulunmuştu.

Şükürler olsun ki; bu hain darbe Aziz Türk Milletinin sağduyusu sayesinde atlatılmış ve hainler hedeflerine varamadan bertaraf edilmişlerdir.

Bu hain darbenin yapılmak istendiği 15 Temmuz gününün, Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanılması kararı alınmıştır.

Ben, 15 Temmuz 2016 gecesini en dikkatli şekilde izleyenlerden birisiydim.

16 Temmuz 2016 günü çıkan yaygın medya gazetelerini birebir okudum. O gazetelerde darbenin çok önemli anları, çok can alıcı fotoğraflarla verilmişti. Bu fotoğrafların içinde birileri vardı ki; unutulması imkansız fotoğraflardı.

O fotoğrafların bazılarında masum askerlerimize yapılan muameleler, benim yüreğimde derin yaralar açmıştı.

Bu hain darbenin üzerinden 3 yıl geçti. Hain darbe girişiminin günü, Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kabul edildi ve kutlanılmaya başlandı.

Şimdi merak ediyorum. O görüntülerdeki masum askerlerimiz hatırlandı mı? Onların anne-babaları ziyaret edilip, gönülleri alındı mı?

Telafisi zor bir durum…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.