"HÜKÜMETİN DESTEĞİYLE BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK"

Belediye çalışmaları konusunda açıklama yapan Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, halka verdiği sözleri bir biri ardına yerine getirdiğini söyledi.

"HÜKÜMETİN DESTEĞİYLE BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK"

Belediye çalışmaları konusunda açıklama yapan Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, halka verdiği sözleri bir biri ardına yerine getirdiğini söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Eylül 2017 Çarşamba 10:01
"HÜKÜMETİN DESTEĞİYLE   BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK"

    Nihat Yörük Meriç ilçesine yapılan  hizmetler konusunda yaptığı açıklamada, ilçesinin  bir sınır şehri olduğunu  kendi dönemi öncesi  birçok hizmetten mahrum kaldığını belirterek, “ Biz halkımıza yapacaklarımız konusunda söz verdik, bunları yerine getirmenin  mutluluğunu yaşıyorum. Benim göreve  geldiğimde bu yana üç yıl geçti. 15 yılda yapılamayanları yapma gayreti içindeyim. Halkımıza verdiğim sözleri hemen hemen tamamını yerine getirdim.  Eksik olan hizmetleri de tamamlamaya çalışıyorum. Şu anda Küçük Doğanca yolunu yapıyoruz, yola taş döşüyoruz. Onun ardından Mehmet Ali Dibek yolunu yaparak bu yılki işimizi tamamlayacağız” dedi. 
İSTANBUL BELEDİYESİ BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR     
İstanbul büyükşehir Belediyesi”nin katkılarıyla şehir merkezindeki  Kızılada denilen bölgede 5850 m2 alanı yeşil alan olarak hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirten Nihat Yörük,,” Bu hizmetlerle Meriç ilçemizin şekli şemalı değişeceği inancındayım. Burada çocuk oyun gurupları vatandaşın dinlenebileceği, hoş vakit geçireceği yerler olacak. Onun dışında bir pazaryeri hizmetiniz olacak, onun yanında hizmet binamız da  yapılacak.Bunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yaptırmak istiyoruz. Bu yönde Belediye Başkanı Kadir Topbaş büyük destek sağlıyor. Öyle inanıyorum ki, kısa sürede bunu gerçekleştireceğiz. Bizim yola çıktığımızda  yapmak için vatandaşlarımıza verdiğimiz sözün arkasında duracağız, sonuna kadar da bunları başaracağımıza inanıyorum.” 
BİRLİK VE BERABERLİKLE BAŞARILI OLACAĞIZ
Meriç halkı olarak, Betpas  hizmette  birlik beraberlik  içinde olduklarını  belirten Yörük, “ Bu birlik ve beraberlik içinde başarılı olacağımız inancındayım.  Bugüne kadar bu inancımı sürdürdüm bundan sonra da sürdüreceğim. Vatandaşlarımız her türlü hizmete layıktır. Biz Meriçliyiz Meriç'te  doğduk mezarımız da burada olacak.Bu ilçe halkından olmak bizlere gurur veriyor. Bu konuda herkesi kucaklıyorum.
İLÇENİN SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ      
İlçemizde uzun zamandır sorun olan su sorununu çözüme kavuşturduk. İlçemizin altyapı sorununu da çözdük. Arıtma çalışmalarımızı sonlandırdık. Şehrimizin kaldırımlarını da düzenli hale getirdik. Şu anda insanlarımız kaldırımlarda rahatlıkla   yürüyor.  Şehrimize 6 bin metre kare kaldırım yaptık. TOKİ binamız tamamlandı. Hükümet konağımız bitirildi. Halkımız böyle modern tesislerden yararlanıyor. Hastanemiz ise daha önceleri tamamlanmıştı. Soğuk hava depomuzu bitirip hizmete soktuk.” Dedi
HALK ÇEŞMEDEN SU İÇECEK SÖZÜ VERDİK
Göreve geldikleri zaman Meriç halkına çeşmelerden sağlıklı su  içilecek sözü verdiklerini belirten Yörük, “ Halkımız şu anda evlerinin musluklarından suyunu rahatlıkla  içiyor. Suyumuzu arıtarak şebekeye vereceğiz. Arıtmayı kuruyoruz. Kısa sürede bu hizmetimizi de tamamlayacağız. Biz inanıyoruz ki, çalışıldığı zaman hizmet oluyor. Biz göreve geldiğimizden bu yana  çok çalıştık ve başardık.  Bunu arkamızdaki hükümetin desteği ile gerçekleştirdik. Hükümetimiz  hiç bir zaman bizden  desteklerini esirgemediler” diye konuştu 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.