İSMAİL SAYMAZ, EDİRNE AKADEMİ’DE

Gazeteci Yazar İsmail Saymaz, Edirnae Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan Edirne Akademi’de Edirneliler ile buluşacak.

İSMAİL SAYMAZ, EDİRNE AKADEMİ’DE

Gazeteci Yazar İsmail Saymaz, Edirnae Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan Edirne Akademi’de Edirneliler ile buluşacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Aralık 2017 Salı 10:11
İSMAİL SAYMAZ,  EDİRNE AKADEMİ’DE

    Bir süre önce Edirne Belediyesi’nin bünyesinde kurulan Edirne Akademi eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Medya, İnsan Hakları, Demokrasi gibi birçok konuda eğitimler veren Edirne Akademi aynı zamanda birbirinden değerli isimleri Edirneliler ile buluşturuyor.
    Edirne Akademi, bu hafta ilk olarak Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı ve İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seden Meral’i ağırlayacak. Kaleiçi’ndeki Eski Vali Konağı’nda hizmet veren Edirne Akademi’de 13 Tavla Aralık Çarşamba Günü Saat: 13.00’te düzenlenecek olan eğitimde belediye personeline yönelik ‘Beden Dili Eğitimi’ gerçekleştirilecek.
    Edirne Akademi’nin bu haftaki ikinci konuğu ise Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz olacak. İsmail Saymaz ve İletişim Sosyoloğu Doç. Dr. Serdar Taşçı eğitime katılanlara ‘Medya’ konusunda bilgiler ve eğitim verecek.  13 Aralık Çarşamba Günü Saat: 14.00’te gerçekleştirilecek olan eğitime Edirne Akademi’ye kaşıt yaptıran öğrenciler katılacak.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.