STAR GAZETESİ, 7. YAŞINDA

Edirne Star Gazetesi dün birçok davetlinin katıldığı organizasyonla 7. yayın yılını kutladı.

STAR GAZETESİ, 7. YAŞINDA

Edirne Star Gazetesi dün birçok davetlinin katıldığı organizasyonla 7. yayın yılını kutladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Aralık 2017 Cumartesi 10:29
STAR GAZETESİ, 7. YAŞINDA

    Gazetenin idare yerinde düzenlenen kutlamaya ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Edirne İl Müdürü Uğur Ülgen ile Süleybe Kasap, İl Genel Meclisi CHP Üyeleri Erdoğan Taşın ve Erdal Akgün, Edirne Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Ayhan Can, İHA Edirne Temsilcisi Koray Ustabaşı, Yenigün Gazetesi Muhabiri Ergin Yıldız, Ahval Gazetesi Sahibi Nevser Eraslan ve gazete çalışanları, Vatandaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Baran Yazgan,  Yazı İşleri Müdürü Emre Sedef ve Muhabiri Kerem Filiz, Hudut Gazetesi Sahibi Gönül Uyanıktır ve Muhabir  Nurşen Gül, Gündem Gazetesi Muhabiri Uğur Akagündüz, Edirne 22 Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Şenol, Edirne Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ercan Bitti, Saadet Partisi'nden; Mahalli İdareler Başkanı Romabet ve İl Başkan Yardımcısı Sinan Tekin,  Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Abdülhamit İriş ve Tanıtma Başkanı Selim Kaya, Edirne Tava Ciğerini Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, Gazeteci Tamer Yavuz, ETV ve TRT Muhabiri Yavuz Raci Demir, Gazeteci Resul Oruçoğlu, Edirne CHP Milletvekili Erdin Bircan'ın Basın Danışmanı Ersin Sarı katıldı.   
     Edirne Star Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bakiye Sarılarlı, tüm zorluklara rağmen doğru ve objektif habercilik yapmaya gayret gösterdiklerine dikkat çekerek, “Yerel gazetecilik fedakarlık yapmadan olmuyor. Para kazanmak isteyenlerin işi değil bu. Ancak yaşadığı kente katkı sağlamak isteyenlerin yapacağı en güzel işlerden birisi. Bizde 7. Yılımıza girdik. 6 yıl ne çabuk geçmiş. Gazetemize emeği geçenlere teşekkür ederken, geleceğe umutla bakıyoruz.'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.