Süloğlu Belediyesinde şoförlerin zam sevinci

Süloğlu Belediyesinde bulunan Süloğlu Taşımacılık İnşaat, Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketine Bağlı Sözleşmeli Şoförlere %25 zam yapıldı.

Süloğlu Belediyesinde şoförlerin zam sevinci

Süloğlu Belediyesinde bulunan Süloğlu Taşımacılık İnşaat, Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketine Bağlı Sözleşmeli Şoförlere %25 zam yapıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Ocak 2018 Çarşamba 10:05
Süloğlu Belediyesinde  şoförlerin zam sevinci

    Süloğlu Belediyesi geçen hafta Tüm Yerel Sen ile çalışan memurlara net maaşlarında %25 zam yapmıştı. Bu hafta ise Belediye bünyesinde olan ve özellikle Edirne-Süloğlu arası taşımacılık yapan şirketin 14 çalışanına %25 zam yapıldı.
Yapılan Zam ve Hizmetler ile açıklama yapan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran;'' bizim anlayışımızda her zaman söylediğimiz gibi '' Önce İnsan'' var. İnsanların mutlu olabilmesi için imkanlarımız dahilinde onlara hizmet etmek istiyoruz. Bu hizmetleri de tabi ki belediyemizde emek veren çalışan değerli arkadaşlarımızla yapıyoruz. Halkımıza iyi bir hizmet etmek için önce çalışanların mutlu ve huzurlu olması lazım. Bizler de Belediyemize ait Jestbahis olan şirkette bulunan 14 arkadaşımıza %25 zam yaptık. Gece gündüz Süloğlu'nda gerek ulaşım konusunda gerekse çöp, inşaat hafriyattı çalışmalarında emekleri çok fazla. Kendilerine emekleri için teşekkür ediyorum, çalışmalarının daim olmasını diyorum'' dedi.
ORMANKIRAN'' TAŞIMACILIKTA SÜLOĞLU'NA KALİTE VE GÜVEN GETİRDİK'’
Özellikle şirket bünyesinde taşımacılığa önem verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran " bizler göreve geldiğimizde Edirne-Süloğlu arası taşımacılık yaptığımız araçlarımız çok eskiydi. Sürekli arıza çıkartıyor ve sanayide vakit geçiriyorlardı. Aynı zamanda çok yakıt yakıyordu.Belediyemizin araçlarının bağlanmasından sonra kurduğumuz şirket bünyesinde, bu sebepler de başta olmak üzere bizler belediyemize 8 yeni araç alarak Süloğlu halkına olduk. Yaklaşık 3 yıldır halkımız kışları soğuktan, yazları da sıcaktan korunuyor. Hem güvenli, hem kaliteli yolculuk yapıyorlar. 8 aracımızı yaklaşık 1,300,000 (bir milyon üç yüz bin liraya) aldık, almaya da devam edeceğiz. Süloğlu Halkı herşeyin en iyisini hak ediyor'' dedi.
‘'2014 YILINDAN BERİ ULAŞIMA 2018'E KADAR ZAM YAPMADIK.'’
Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran; "2014 Eylül ayından itibaren Edirne –Süloğlu arası yolcu taşımacılığına 15 Ocak 2018 tarihine kadar yaklaşık 3.5 yıldır zam yapmadık. Eğer bu zamlar ve giderler artmasaydı yine yapmazdık. Belediyemiz ve yetkilerimiz dahilinde her zaman halkımızdan yana olacağız'' dedi.
Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran Taşımacılık Şirketinde Çalışanlarla Toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.