Çok sevdiğim değer verdiğim ve iyi insan meziyetlerinin birçoğuna sahip olan eşimin canı ciğeri ablası baldızımı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz.

Yakalandığı melun hastalıkla iki yılı aşkın bir süredir verdiği mücadeleyi kaybeden ve geçtiğimiz gün aramızdan ayrılan iyi insan meziyetlerinin birçoğuna sahip baldızım 24 yaşında aramızdan ayrılan çok sevgili evladı Zafer Pakarda'ya,eşi Hüseyin Pakarda'ya,babası Hasip Yasıtepe ile akraba ve dostlarına kavuştu.

Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah.

Saygılı,hatırşinaz,yardımsever ve iyi insan meziyetlerinin tümüne sahip olan biri olarak Allah onun mekanını cennet eylesin inşallah.

Cenazemize iştirak ederek baş sağlığı dileyen,acımızı paylaşan herkese tüm aile adına minnet duygularımızı ifade etmek isterim.

Belediye Başkanımız çelenk göndererek taziyelerini ifade ederken,yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu cenazeye katılanlara ikram konusunda gösterdiği ilgi ve alakaya Ailesi adına en kalbi teşekkürlerimi sunmak isterim.

Başkanımızın önemli bir toplantısının olması nedeniyle katılım gösteremediğini tahmin ediyorum ama böyle durumlarda onu temsilen bir yardımcısının veya birim Müdürünün yüreği yanan insanların yanında bulunmasının gerekliliğini hatırlatmak isterim.

Çünkü bu şehrin Emini olan Belediye Başkanının yokluğunu hissettirmek meslek hayatının büyük bölümünü yönetici olarak geçirmiş biri olarak bana göre çok yanlış görülen bir zafiyettir.

İnsanlar,yönetenleri böyle günlerde arıyor ve bulunmasını arzuluyor.

Neyse,çok önemli değil ve bugün sitem günü de değil aslında.

İki yılı aşkın bir süredir Kanser illeti ile mücadele eden Baldızım gerçekten de yüreği yanık bir anneydi.

24 yaşındaki evladını kaybettikten 5 yıl sonra eşini de toprağa verince adeta yıkıldı.

Eşim onun canıydı ve rehberiydi.

Onun teselli kaynağıydı adeta ve nereye gideceksen mutlaka onuda yanımıza alırdı ve birlikte gezi ve tatillere çıkardık.

Onu eşinin ölümünden sonra hiç yanlız bırakmamaya özen göstererek üzüntüsünü hafifletme mücadelesi verdi hep.

Kuzuluk ve Güredeki devre mülklerimize giderken önce onun valizlerini toplar ve arabaya yerleştirir,mutlu olması için elinden gelen gayretin azamisini göstermeye çalışırdı.

Belkide onunda yaşamının en mutlu olduğu tatilleri de bu tatillerdi.

Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun tertibimin.

Ben ona yaşıt olduğumuz yani 46 lı olduğumuz için öyle takılırdım.

Mekamı cennet olsun İnşallah.

Kndisine çok bağlı olan eşimin şu anki durumu iyi değil ama inşallah Allah sabır verecek ve küllendiği günler gelecektir.

Ruhun Şad mekanın cennet olsun güzel insan....

Tesellimiz evladına,eşine,babana ve hısım akrabalarına kavuşmuş olduğunu tahmin edişimiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.