Aksal, Kadın Kolları Başkanı

AK Parti İl Kadın Kolları seçimi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde, Fatma Aksal İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Aksal, Kadın Kolları Başkanı

AK Parti İl Kadın Kolları seçimi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde, Fatma Aksal İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Şubat 2018 Pazartesi 11:05
Aksal, Kadın  Kolları Başkanı

    Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nde gerçekleştirilen seçime AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ve partililer katıldı.
Kongrede konuşan AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ise "Sizler olmazsanız, bizim hiçbirimiz olmaz. Bugüne kadar bunun Jokerbet bilinciyle hareket ettik Bundan sonra da inşallah sizlerin desteğiyle yolumuza devam edeceğiz. Hedeflerimize hep birlikte çalışarak ulaşacağız." dedi.
AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de kadınlara kongrelerdeki heyecanlarını burada da gösterdikleri için teşekkür ederek, “Bugün Edirne'de yüzde 30 civarındayız. Biz bu görevi yüzde 30'da kalmak için almadık. İnşallah seçimlerde Türkiye ortalamasını Edirne'de de yakalayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi kadınsız siyaset, kadınsız demokrasi, kadınsız yönetim sadece kadınlar için değil toplum için eksikliktir ve büyük bir adaletsizliktir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.