Bu düzen değişecek!

Saadet Partisi Edirne il Teşkilatı, yılın ilk Aylık İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

Bu düzen değişecek!

Saadet Partisi Edirne il Teşkilatı, yılın ilk Aylık İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ocak 2018 Çarşamba 10:03
Bu düzen  değişecek!

    Teşkilat yöneticilerinin yoğun bir katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2017 yılının değerlendirmesinin ardından, yeni yılda yapılacak çalışmalar konusunda planlama yapıldı. 
    Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Ali Demirkıran, gündemdeki bazı konulara değindi. İçinde yaşadığımız düzenin değişmesi gerektiğine vurgu yapan Ali Demirkıran, “İslam birliği mutlaka kurulacak ve bu düzen değişecektir. Eğer bu zalim ve adaletsiz düzen yerine adil bir düzen kurulmuş olsa idi bugün yaşanan acılar ve zulümler olmaz idi. Dünya kan ve gözyaşı içinde değil, barış ve huzur içinde yaşamış olurdu. Böyle bir dünyanın kurulması için ise çalışan tek siyasi hareket Milli Görüş'tür. Saadet Partisi milletimizin aslıdır, özüdür, Milli Görüş, sorunlarımızın çözümünde sözde değil, özde yerli ve milli çözümler sunar. Biz hedeflerimizi günlük gelişmelere, konjonktüre göre değil, tarihimize, inancımıza göre belirliyoruz” dedi. 
    Daha sonra Birim Başkanları, birimleri ile ilgili yapılan çalışmaları görüntülü olarak sundular. Ardından Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmaları ile ilgili 2017 yılı karneleri verildi.
    DÜNYADAKİ MÜCADELE,  HAK – BATIL MÜCADELESİDİR
    Dilek ve temennilerin ardından Toplantının son konuşmasını Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş yaptı.  Dünya'nın bir imtihan yeri olduğuna vurgu yapan iriş, “Dünya'daki mücadele Hak – Batıl mücadelesidir. Bu, insanlık tarihi boyunca böyle olmuştur. Hak, tektir ve değişmeyen doğrudur. Batıl ise her zaman yanlıştır ve birçok şubeleri vardır. İnsanlık tarihi boyunca Hak, zaman zaman da olsa Batıl galip olmuştur. Ancak Batıl'ın galibiyeti geçicidir” şeklinde konuştu. 
    1969 yılında Milli Görüş hareketinin siyaset meydanına indiğini söyleyen İriş, “Bizim hedefimiz 'önce ahlak ve maneviyattır.' Sonra da kendi gücünle kalkınma. SÖZDE değil, 'ÖZ'de MİLLİ olacak ve tüm ülkeye yaygın olacak.  Herkes çalıştığının karşılığını alacak, işte ADALET budur” dedi. 
    Dünyamızın dört bir tarafının kan ve gözyaşı olduğuna dikkat çeken Mustafa İriş, “ Batı vesayet savaşları yaptırıyor. Mezhep, ırk ve diğer farlılıkları kaşıyarak Müslümanı Müslümanla düşman ediyor, savaştırıyor.  Hâlbuki farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Müslümanlar kardeştir. Bunun için tek çözüm İslam Birliği'ni kurmaktır.  Ama şer güçler sömürülerini devam ettirmek için her türlü hile ve Perabet planlarını yapıyorlar, uyarısında bulundu.
    İriş devamla; “Millilik, önce İslam Birliğini kurup kendi gücümüzle kalkınmakla, kendi Ekonomik Birliğimizi, kendi Savunma Birliğimizi kurmakla olur. Bunları yapmak zor değil. Ancak Milli Şuur lazım! Milli Görüş bu ülkenin bin yıllık tarihidir, mayasıdır ve pusulasıdır” açıklamasını yaptı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.