30 AĞUSTOS İÇİN YOLLARA DÜŞTÜLER

30 Ağustos Zafer Bayramı için Trakya Motosiklet Birliğine üye 500 motorcu Tekirdağ'dan başlattıkları 250 kilometrelik sürüşü Edirne'de Atatürk Anıtı önünde sonlandırdı.

30 AĞUSTOS İÇİN YOLLARA DÜŞTÜLER

30 Ağustos Zafer Bayramı için Trakya Motosiklet Birliğine üye 500 motorcu Tekirdağ'dan başlattıkları 250 kilometrelik sürüşü Edirne'de Atatürk Anıtı önünde sonlandırdı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ağustos 2017 Perşembe 05:00
30 AĞUSTOS İÇİN  YOLLARA DÜŞTÜLER

    Trakya Motosiklet Birliği olarak geçen yıl ilkini  başlattıkları  30 Ağustos Zafer Bayramı  farkındalık sürüşünün bu yıl ikincisi gerçekleştirdiklerini,  bundan sonra milli bayramlarda ve sosyal sorumluluk projelerine dikkat çekmek için sürüşlerine devam edeceklerini belirtiler. Atatürk Anıtında toplanan 500 motor ile motorcular saygı duruşu  ve İstiklal Marşını okunmasın ardın İzmir Marşını söyledi.
Milli  bayramlarımızda ve sosyal sorumluluk projelerinde  farkındalık için yollarda olacaklarını belirten Trakya Motosiklet Birliği Sözcüsü Özkan Kandemir; “ Bizler Trakya'da yaşayan motorcular olarak,resmi dernekler masasına bağlı olarak bir araya geldik Trakya Betgaranti Motosiklet Birliğini  kurduk. Aramızda Trakya'nın her yerinde ki motorcular bir çatı altında toplandık. Bundan sonra milli bayramlarımızda milli değerlerimizde ve sosyal sorumluluk projelerinde bizler,kulüp gözetmeksizin Trakya motosiklet çatısı altında toplanıp hep birlikte Trakya'mıza ve ülkemize hizmet etmeye çalışacağız.
Bugünkü  turumuzun amacı; 30 Ağustos zafer sürüşü,geçen yıl ilkini gerçekleştirdik Lüleburgaz'dan Silivri'ye kadar yapmıştık.Bu yılda 2'cisini Silivri,Muratlı  Tekirdağ Lüleburgaz Havsa üzerinden Edirne'ye  gerçekleştirdik. Önümüzde ki yıl ise Silivri planı olarak tekrarlanacak. Şuana Türkiye'de gerçekleştirilen en uzun mesafeli motosiklet korteji 30 Ağustos zaferi için.Toplamda 250 kilometre  yol yaptık,500 civarında motosikletli  ile bu yolu kat ettik”dedi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.