DOÇEK Cumhuriyet parkurunda yürüdü

Keşan DOÇEK (Doğa Çevre ve Kültür Derneği) üyeleri Cumhuriyet Bayramında Korudağlarda 53 kişinin katılımıyla bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

DOÇEK Cumhuriyet parkurunda yürüdü

Keşan DOÇEK (Doğa Çevre ve Kültür Derneği) üyeleri Cumhuriyet Bayramında Korudağlarda 53 kişinin katılımıyla bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ekim 2017 Salı 10:04
DOÇEK Cumhuriyet  parkurunda yürüdü

    Daha önce bisikletle bir Cumhuriyet Bayramında geçilmesi nedeniyla adına “Cumhuriyet Parkuru” denen rotada ve yağmur sonrası güzel bir havada yürüyen katılımcılar Cumhuriyet Bayramını da coşkuyla kutladılar
DOÇEK'in bir de misafiri vardı.
Selanik Radyosu ve Televizyonunda görevli, aynı zamanda bisikletçi ve dağcı olan Pantelis TZERTEVELIS DOÇEK ile ilgili bir belgesel çekimi için yürüyüşe katıldı.
2015 yılında Trabzon'a gerçekleştirdikleri bir bisiklet turunda karşılıksız ilgi ve yardımlarını gördüğü DOÇEK'i uzun bir süredir takip eden; Keşan ve DOÇEK ile ilgili tanıtım haberlerini komşu ülkede yayınlayan Tzertevelis yeni bir dostluk ve tanıtım köprüsü oluşturmak amacıyla bu belgeseli hazırlamak istediğini, bunun hem Yunan hem de İtalyan yayın organlarında yayınlanacağını, böylece bölge ve derneğin uluslararası tanınmasına vesile olmak istediğini belirtti.
Keşan DOÇEK Başkan Yardımcısı Aylin AKALIN, “Cumhuriyetin sadece bir rejim değişikliği Bahis Siteleri değil, aynı zamanda kadınlarımız için de bir özgürlük hareketi olduğunu, bu sayede kadınların yasal anlamda birçok hakka kavuştuğunu, bugün bu yürüyüşü yapmamıza vesile olan Ulu Önderimize ve vatan için canlarını, kanlarını vermiş tüm şehitlerimize bir kez daha saygımızı ifade ediyoruz, dedi.
AKALIN, “DOÇEK'in sadece yerel ve ulusal alanda değil uluslararası alanda da tanıtılması için çalışmalar içinde olduklarını Selanik Radyo ve Televizyonundaki bu belgesel çalışmasının Avrupa'nın birçok medya kuruluşunda yayınlanacağını belirterek önümüzdeki günlerde hem Yunan hem de İtalyan bisikletçilerle ortak faaliyetler düzenleneceğini belirtti”
Olağan Genel Kurul sonrası görev dağılımı yapıldı.
Derneğin 18. Olağan Genel Kurulu sonrasındaki ilk toplantısında seçilen yönetim kurulu kendi aralarında görev dağılımında bulundu. Buna göre Başkanlığa Hakan EŞME, Başkan Yardımcılığına Aylin AKALIN, Genel Sekreterliğe Nail ÖZKAN, Sayman Üyeliğe Haluk AKALIN, Kurul Üyeliğine de Gürel SERİN getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.