EDİRNESPOR’DAN ANLAMLI DESTEK

                Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner ve Yönetimi anlamlı bir desteğe imza attı. Edirnespor futbol takımının maçlarından elde edilen bilet gelirlerinin Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneğine bağışlanacağının kararını aldı.

EDİRNESPOR’DAN ANLAMLI DESTEK

                Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner ve Yönetimi anlamlı bir desteğe imza attı. Edirnespor futbol takımının maçlarından elde edilen bilet gelirlerinin Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneğine bağışlanacağının kararını aldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Mart 2018 Cuma 11:12
EDİRNESPOR’DAN ANLAMLI DESTEK

                Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner ve Yönetimi, Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ile Üner, ziyaret sırasında bir takım konularda görüşmelerde bulundular. Üner, yönetimiyle aldığı bir kararla Bölgesel Amatör Lig’de kentimizi temsil eden Edirnespor’un oynanan maçlarından elde edilen bilet gelirlerinin Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneğine bağışlanacağını belirtti. Anlamlı jest karşısında dernek başkanı Çiftçi, Üner ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

                ÜNER: “UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”

                Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner, Şehit ve Ailelerini unutmadıklarını belirterek, hem Edirnespor’u hem de Edirne’deki Şehit Ailelerini destelemek için halka çağrıda bulundu. Üner; “Bizler burada farklı mesleklerde çalışıyorsak, ailemizle, arkadaşlarımızla veya sevdiklerimizle rahatlıkla vakit geçirerek yaşayabiliyorsak bu ortamı sağlayan kişilerden en çok Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve polislerimize borçluyuz. Şu anda Afrin’de Zeytin Dalı Harekâtında olsun, yurdun dört bir yanında olsun, yeri geldiğinde uyumadan, yemeden, içmeden mücadele edip hayatlarını hiçe sayarak yaşamını yitiren şehitlerimiz var. Onlara Allah’tan rahmet dilerken Şehit ve Gazi olan ağabeylerimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin ailelerini tabi ki unutmadık ve unutmayacağız. Biz de Edirnespor futbol takımımızın 2017-2018 yılı Bölgesel Amatör Liginde yaptığı mücadelelerden elde edilen bilet gelirlerini, Edirne Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneğine bağışlama kararı aldık. Şehit olanlar kadar aileleri de bizim için önemli. Bilet fiyatlarını 10 TL olarak belirledik. Artık Edirnespor’un maçlarını izlemek için 25 Kasım Stadyumuna gelenler sadece Edirnespor’u değil, Edirne Şehit Aileleri Holiganbet ve Yardımlaşma Derneğini de desteklemiş olacak. Edirnespor’un maçlarını izlemek isteyen Şehit Aileleri de maçlarını ücretsiz izleyecekler. Edirne Halkını hem Edirnespor’u hem de Edirne’deki Şehit Ailelerini desteklemek için maçlara davet ediyoruz. Şimdiden desteği geçenlere teşekkürlerimi bir borç bilirim” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.