Uzun yıllardır tansiyon hastasıyım. Bir süre önce içtiğim haplar yetersizleşince tansiyon yükselmeleri başladı. Doktora gittik.Hapın birini değiştirdi ve beni kontrol altına aldı. Kontrol sürmekte. Bu elde olmadan neden yüzünden İzmir’e bile gidemedik. Doktor, uzun yolculuklara çıkmayın deyince, bizim planlar suya düştü. Bunlardan ötürü ödül törenine gelemiyorum. Özür dilerim. Artık ve uygunsa benim yerime siz, gereğini yaparsınız sanıyorum. Örnekse şu iletiyi okuyabilirsiniz elbet ve yine uygunsa..

ŞİİRSEVER DOSTLAR…

Alanya’nın dağına , taşına ve tüm güzelliklerine şiirce merhaba!

Çok istediğim halde elde olmayan nedenlerle (sağlık sorunları)ne yazık ki katılamadım. Hepinize şiir sevdasının çiçeklendiği Akdeniz’in mavisinden ve Alanya güzelliğinden ve özleminden sevgiler.

Kaygusuz Abdal şiir yarışmasında büyük ödüle benim şiirimi layık görenlere içten teşekkürler. Kazandığım için çok mutluyum, gelip, ödülümü alamadığım ve izlencede bulunamadığım için çok üzgünüm.

Güncel Sanat Dergisi’nin böyle etkinlikle uğraşması, katkılarda bulunmasına içten teşekkürler.. Sevgili Aslan Bayır’ın Sanat ve kültür etkinlikleri unutulmazlardandır. Yıllardır bu işin içinde ve çok başarılı; üstelik övgüye değer. Devamını diliyor v istiyorum. Başaracağına da inanıyorum.

Sınır kentimiz Serhat şehri Edirne’den Alanya’nın mavi gözlerine sevgiler saygılar…

Törene katılanlara teşekkürler…

Necdet TEZCAN

Törene gidemeyince bu açıklamayı gönderdim. Güncel Sanat Dergisi’nin düzenlediği ödül töreni vardı ve ben yukarıda açıkladığım nedenlerden ötürü o denli yolu göze alamadım.

Yeniden özetlersek:Alanya’da yayınlanan Güncel Sanat Dergisi (Sahibi Arslan Bayır ve bu etkinlik her yıl düzenlenmekte. Oralı sayılan Kaygusuz Abdal Şiir yarışmasına bir şiirimle katılmıştım. Ve büyük Ödüle lâyı görüldü şiirim. Sevindim elbet, bu tür yarışmaları yuadırgayanlara rağmen.

Ödül töreni 27 Nisandaydı. Önceden İzmirde’ki kızıma gidecek orada bir süre kaldıktan sonra hep Birlikte Antalya’ya gidecek, aile dostumuz Derya Halil Kaya bizi konuk edecek, ödül izlencesine de oradan gidecektik.kızımın imza töreninden sonra da tekrar İzmir’e dönecektik. Oradan da Edirne…

Kısmet değilmiş.. Çünkü doktorumuzda pek uygun görmemişti.

Ne yapalım; sağlık olsun demekten başka söylenecek bir şey yok, sanıyorum . Umarım sonrakilerde bu açığımızı kapatırım.

Bu arada gönderilen armağanları da aldım. Güzel bir plaket. Baygenç yayınlarında ona yakın kitap, Jürinin imzalı belgesi v.b … Geçelim güncel gündeme:

Sonunda CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı da belli oldu: Muharrem İnce,Yalova Milletvekili.

Yani yavş yavaş karmaşa, aydınlanmaya başladı. Ttifakların bazıları işe yaramadı. Şimdi gelişmeler daha hızlı bir biçimde netleşecek. 24 Hazirana da zaten az kaldı. Umurım seçimler olaysız geçer ve ülkem için hayırlı olur….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.