AKŞENER, DESTEK İÇİN GELDİ

Yerel seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne’ye gelerek Saraçlar Caddesi’nde halka seslenip esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AKŞENER, DESTEK İÇİN GELDİ

Yerel seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne’ye gelerek Saraçlar Caddesi’nde halka seslenip esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Mart 2024 Salı 00:00
AKŞENER, DESTEK İÇİN GELDİ

Saraçlar Caddesi girişinde Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, Belediye ve İl Genel Meclisi adayları ve partililer tarafından karşılanan Akşener, caddenin girişinde vatandaşlara seslenip, Pazar günü yapılacak Yerel Seçimler için oy istedi.

Edirne’de tüm anketlerde adayları Hamdi Sedefçi’nin birinci, AK Parti adayının ikinci, CHP’nin ise üçüncü olduğunu iddia eden Akşener, CHP’lilerin, ‘AK Parti kazanacak, Hamdi Sedefçi çekilsin’ dediğini  söylerken “ bizim Rumeli’de buna yan gel yat Osman derler” sözleriyle karşılık verdi.

Edirne'nin efsane başkanı dediği adayları Hamdi Sedefçi'ye oy istemek için geldiğini belirten Meral Akşener yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün buraya sizin benden çok daha uzun süredir tanıdığınız bildiğiniz, Edirne’nin efsane başkanı Hamdi Sedefçi beyefendiye oy istemeye geldim. Hamdi bey aday olduktan sonra elbette gereğini yaptı, çok çalıştı ve bu çalışmanın neticesinde bugün Edirne’de bütün anketlerde birinci sırada. 2. sırada AK Parti, 3 sırada da CHP var. Emekli aç aç, size kim el uzatacaksa ona oy verin. Bugün buraya gelip Hamdi Başkan çekilsin, aksi takdirde AK Parti kazanıyor denmesi en basit haliyle ayıptır. Sizlerin kalbine girip, sizlerin oyuna talip olmak başka bir şey. Ama bedavadan ‘AK Parti kazanmasın, kendisi çekilsin biz kazanalım.’ Bunun adına bizim Rumeli köylerinde yan gel Osman denir. Ben Rumeli kızıyım, köy kızıyım. Asortik asortik yerlerden gelenler fakirin fukaranın halini bilmediği gibi, kentin umutlarının da nereye gittiğini bilmiyor. Ben öncelikle şunu söyleyeyim. Hamdi Sedefçi birinci sırada. Kendisini çok güçlü getirin ki biz de iktidarın her türlü gücünü bilek gücüyle büke büke Edirne’ye getirelim”

Akşener daha sonra Belediye Başkanı adayı Hamdi Sedefçi ve partililer ile Saraçlar Caddesi"ndeki esnafları ziyaret etti.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.