ÇOCUKLAR PARKLARINA KAVUŞTU

Edirne Belediye Başkanlığı ve iş adamlarının katkılarıyla Edirne'nin Süloğlu İlçesinde yapımı tamamlanan çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi.

ÇOCUKLAR PARKLARINA KAVUŞTU

Edirne Belediye Başkanlığı ve iş adamlarının katkılarıyla Edirne'nin Süloğlu İlçesinde yapımı tamamlanan çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Ağustos 2017 Cumartesi 09:42
ÇOCUKLAR PARKLARINA KAVUŞTU

    Süloğlu ilçesindeki parkın açılışını Edirne Belediye Başkanı  Recep Gürkan, Süloğlu Belediye Başkanı  Mehmet Ormankıran,Uzunköprü Belediye Başkanı  Enis İşbilen, İl Genel Meclis Başkanı  Mehmet Geçmiş ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte yaptılar.
Süloğlulu Oğuz Kurban tarafından yeri kullanıma verilen park alanının, içinin düzenlemesi ve oyun gereçlerinin alınması Edirne Belediyesi ve  iş adamlarının katkılarıyla gerçekleşti. 
Parkın açılışında Süloğlu Belediye Başkanı  Mehmet Ormankıran “ Geçen yıl merkez mahallesin de oturan kardeşlerimiz topluca bir dikçe yazarak çocuk parkı istiyoruz dediler. Bizde belediye olarak parkı nereye yapıcağız diye araştırırken  maalesef üzülerek söylüyorum,park yapılacak yer bulamadık.  Zamanında belli tedbirler alınmadığından dolayı yerler satılmış veya üzerlerinde haciz kararları olduğundan dolayı park yapamaz Nakitbahis hale geldik. Kendisi yok burada eşi ve çocuğunu  gönderen Oğuz Kurban kardeşim,bize bir teklifle geldi.  Dedi ki ' başkanım ben 8-10 yıl  buraya bir şey yapmayacağım dedi ve bu haklarım saklı kalmak kaydı ile bu yeri size park yapmak için veriyorum dedi. Kedisine teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum.  Bugün açılışını yaptığımız parka gördüğümüz her şey İş adamlarının belediye başkanlarının vermiş olduğu destekler sayesinde oldu. Süloğlu belediyesinden bir kuruş çıkmadı. Kasamızda para olduğu zaman icra ensemizden ayrılmıyor, şuanda belediyede görevlerini yapıyorlar sağ olsunlar. Sizler bize güvendiğiniz sürece diz çöktürebilirler ama  boyun eğdiremezler.bizim arkamızda belediye başkanlarımız durduğu sürece,siyasi partiler arkamızda durduğu sürece ne yaparlarsa yapsınlar,ne ederlerse etsinler bizleri size hizmet etme aşkından Mahru edemezler, sağ olun var olun” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.